TORDERA 3 – PROINOSA IHC 4. EN PROGRESSIÓ

En només 22 hores el PROINOSA Igualada ha passat del necessita millorar al progressa adequadament. Al Parroquial de Tordera els igualadins ja no han repetit errades del dia anterior a Girona, han jugat de manera més ordenada sobre tot a la primera part on s’han pogut començar a veure fins i tot algunes de les jugades i sistemes que s’estan preparant. Tot i que ha faltat finezza per acabar d’aprofitar les oportunitats que s’han creat la realitat és que s’ha aconseguit com a mínim millorat l’efectivitat a pilota aturada amb 2 gols de 3 intents.

També és cert que tot això s’ha vist especialment a la primera meitat perquè a la segona ha tornat el joc més desorganitzat i a punt han estat els arlequinats de deixar escapar l’1 a 4 amb que s’havien avançat en el marcador. Els locals, amb una centrada interior i un remat llunyà, s’han col.locat amb un 3 a 4 amenaçador i a falta de 20" han disposat d’una falta directa que el jove Albert Lòpez, que ha tornat a jugar els últims 10 minuts, s’ha encarregat de salvar (Balagué havia aturat també un penal).

Pel que fa al moviment del marcador,  Marc Navarro ha fet el 0 a 1, Formatjé ha tornat a posar per davant l’IHC després de l’empat loca. Amb l’ 1 a 2 s’ha arribat al final dels primers 25 minuts. A la segona el PROINOSA ha augmentat la diferència amb l’1 a 3 de Torner (el seu primer gol amb la samarreta de l’Igualada i davant de la que ha estat la seva afició fins ara) i l’1 a 4 de Formatjé que d’aquesta manera empata amb Edu Fernàndez, amb 3 gols, com a màxims golejadors provisionals de la pretemporada. A la fi, i gràcies a l’aturada de Lòpez, l’IHC ha aconseguit la primera victòria i el que és més important ha ofert una actuació clarament en progressió. Aquest diumenge els jugadors igualadins tenen jornada de descans i dilluns afrontaran un entrenament especial a la platja de Vilanova i la Geltrú, gentilesa de la capacitat per innovar i motivar del preparador físic Coco Bariles.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

TORDERA 3 – PROINOSA IHC 4. EN PROGRESSIÓ

En només 22 hores el PROINOSA Igualada ha passat del necessita millorar al progressa adequadament. Al Parroquial de Tordera els igualadins ja no han repetit errades del dia anterior a Girona, han jugat de manera més ordenada sobre tot a la primera part on s’han pogut començar a veure fins i tot algunes de les jugades i sistemes que s’estan preparant. Tot i que ha faltat finezza per acabar d’aprofitar les oportunitats que s’han creat la realitat és que s’ha aconseguit com a mínim millorat l’efectivitat a pilota aturada amb 2 gols de 3 intents.

També és cert que tot això s’ha vist especialment a la primera meitat perquè a la segona ha tornat el joc més desorganitzat i a punt han estat els arlequinats de deixar escapar l’1 a 4 amb que s’havien avançat en el marcador. Els locals, amb una centrada interior i un remat llunyà, s’han col.locat amb un 3 a 4 amenaçador i a falta de 20" han disposat d’una falta directa que el jove Albert Lòpez, que ha tornat a jugar els últims 10 minuts, s’ha encarregat de salvar (Balagué havia aturat també un penal).

Pel que fa al moviment del marcador,  Marc Navarro ha fet el 0 a 1, Formatjé ha tornat a posar per davant l’IHC després de l’empat loca. Amb l’ 1 a 2 s’ha arribat al final dels primers 25 minuts. A la segona el PROINOSA ha augmentat la diferència amb l’1 a 3 de Torner (el seu primer gol amb la samarreta de l’Igualada i davant de la que ha estat la seva afició fins ara) i l’1 a 4 de Formatjé que d’aquesta manera empata amb Edu Fernàndez, amb 3 gols, com a màxims golejadors provisionals de la pretemporada. A la fi, i gràcies a l’aturada de Lòpez, l’IHC ha aconseguit la primera victòria i el que és més important ha ofert una actuació clarament en progressió. Aquest diumenge els jugadors igualadins tenen jornada de descans i dilluns afrontaran un entrenament especial a la platja de Vilanova i la Geltrú, gentilesa de la capacitat per innovar i motivar del preparador físic Coco Bariles.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *