EDU: TENÍEM GANES DE COMENÇAR FOTENT-LI CANYA

Els jugadors del PROINOSA Igualada oferiran aquest dilluns una de les imatges més esperades de la pretemporada. L’entrenament a la platja. La plantilla de l’IHC s’exercitarà a la tarda a la platja de Ribes-Roges de Vilanova i la Geltrú. Ho faran després dels dos primers partits de preparació, contra GEiEG i Tordera, que han deixat constància d’una sèrie de fets. La nova reglamentació necessita d’un periode d’adaptació i de molt treball per acabar-hi jugant amb comoditat. Per això la principal aportació d’aquests dos amistosos ha estat precisament detectar on són els errors. D’aquesta manera es poden començar a erradicar (de fet a Tordera ja se’n van produit menys). L’altra constatació és que la polivalència de la plantilla de que disposa Joan Carles. D’entrada els dos porters que han aconseguit aturar 5 penals o faltes directes (curiosament s’han repartit les intervencions, com si s’haguessin especialitzat. Balagué atura penals, Lòpez faltes directes). A banda d’això, fidel al seu valor d’equip, el gol ha tornat a estar repartit. Fins a 5 jugadors han marcat en aquests dos partits (entre ells Formatjé i Torner que s’han estrenat amb la samarreta igualadina). Precisament Formatjé és un dels 2 màxims golejadors de la pretemporada, amb 3 gols. L’altre, no podia ser d’una altra manera, és l’infalible Edu Fernàndez.

P- Primers partits de pretemporada, primers gols. Heu començat a treballar amb força… Ja tocava, no?

EDU- Si, si, ja tocava. La veritat és que aquest any hem tingut moltes vacances i ja teníem, tots, ganes de començar. I començar fotent-li canya.

P-Tu que ets dels veterans i que ha viscuts molts inicis de pretemporada, que tal els nous?

EDU- Bé, molt bé. Hem començat a coneixer-nos a la pista ja d’entrada perque ha estat el primer any que hem començat directament amb patins. I teníem moltes ganes de veure com eren els partits amb àrbitres i amb les noves normes.

P- I que tal?

EDU- Mica en mica ho anirem agafant igual que el ritme de competició.

P- Ens hauràs d’enseyar fotos del viatge de noces que ens diuen que ha estat fantàstic, no?

EDU- Si, molt bé, molt bé. La veritat és que Egipte és molt guapo i li ho recomano a tothom.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *