HOQUEI D’ESTIU

Són les imatges més esperades de la pretemporada. La plantilla del PROINOSA IHC, tret d’Enric Torner, ha tornat a entrenar-se vora el mar. Per segon any consecutiu l’equip tècnic ha triat Vilanova i la Geltrú per fer aquesta sessió específica de preparació. En aquest ocasió s’ha optat per la platja del FAR on els jugadors han tornat a experimentar els mètodes sempre atractius de Coco Bariles. I la realitat és que han donat una bona resposta física a les exigències del preparador físic de l’equip. Aquest dimarts, doble sessió d’entrenament, al matí a l’estadi atlètic i a la tarda a les Comes. I dijous tercer partit de preparació, a Vilafranca, a partir de les 7 de la tarda.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *