BALAGUÉ: HAUREM DE BUSCAR SOLUCIONS PELS NOUS PENALS

El PROINOSA Igualada segueix el seu programa de preparació, un dia més, amb un alt volum de treball. Ha tornat a ser una sessió doble. Al matí físic i musculació amb Coco Bariles i a la tarda entrenament amb patins i amb una especial atenció a la tàctica. En Nestor ha tornat a ser l’home de suport de l’entrenament. Tot plegat amb la vista posada en el tercer amistós de la pretemporada, dijous contra el Vilafranca. Tornarà a ser una oportunitat per familiaritzar-se amb les noves normes. Especialment els porters que són els que tenen el repte d’haver d’enfrontar-se a l’objcetiu final del canvi de reglamentació: que es facin més gols. En dos partits els porters de l’IHC han aconseguit aturar 5 penals o faltes directes. Curiosament sembla que els dos Alberts s’hagin especialitzat en les aturades. Balagué ha aturat penals i Lòpez faltes directes. La mevaweb li ha demanat a un d’ells, a Balagué, les seves sensacions superada la primera setmana de treball.

P- D’entrada, Albert, que tal les noves regles?

BALAGUÉ- Bé. Són encara una incògnita. Depèn molt dels àrbitres. És evident que alguna cosa s’havia de fer i tot el que sigui afavorir l’espectacle està bé. Tots hi hem de col.laborar.

P- Com a porters esteu molt implicats en això dels penals. Se senten moltes veus que diuen que aneu venuts amb el nou sistema de tirar-los.

BALAGUÉ- Si. Jo també. Ho diem tots els porters però ens haurem d’adaptar. De tota manera també s’haurà de veure com s’aplica i haurem de buscar solucions.

P- Albert, després d’una primera temporada bona, amb un bon nivell de regularitat, ara toca seguir creixent.

BALAGUÉ- Si ara toca seguir creixent. Com sempre dic mai ens ens d’acomodar. Si la primera temporada que és un any d’aclimatació van sortir les coses bé, ara hem d’apretar més si volem estar dalt i si volem fer coses grans.

P- I de fet porteu una setamna llarga apretant. Com esteu?

BALAGUÉ- La veritat és que ja en teníem ganes. Ha estat un estiu llarg. Jo ja hagués començat fa temps.  Però a nivell personal ja hem fet el que havíem de fer i hem pogut començar amb molta motivació.

P- Per tant has fet bondat?

BALAGUÉ- Si, jo si. Pel meu físic n’haig de fer.

P- Als entrenaments se’t sent constantment animant a l’Albert Lòpez. Estàs molt pendent d’ell.

BALAGUÉ- Si home. S’han de cuidar els companys. I més quan són porters que són els que ens entenem més. Crec que l’Albert és un bon porter, que s’ha d’adaptar a la categoria i és feina de tots i especialment meva que som companys més directes que s’adapti el més ràpid possible i que creixi com a porter.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *