TERCER PARTIT DE PRETEMPORADA.

El PROINOSA Igualada ha fet aquest dimecres un entrenament físic amb patins molt dur al qual els jugadors han respost amb una gran capacitat de resistència. Només Joan Raja té alguns problemes arran d’un fort cop al genoll. Joan Doncel ha estat el jugador que ha donat suport a l’equip sènior en aquesta sessió de treball. L’IHC juga aquest dijous el tercer partit de preparació de la pretemporada. Amb el bagatge d’un empat i una victòria els de Joan Carles es desplaçen al municipal de Vilafranca per enfrontar-se a un dels equips que ha recuperat un lloc a la Ok LLiga aquesta temporada. Per cert hi ha hagut alguns canvis en la programació dels partits amistosos que queden. Es manté l’IHC-Lloret del dia 1 de Setembre, però a 2/4 de 9 enlloc de les 8. Dos dies més tard hi haurà la novetat més destacada quan els arlequinats s’enfrontaran al Lleida també a 2/4 de 6. En canvi no es jugarà el partit contra el Tenerife del dia 4. Es mantenen els partits contra el Barça (dia 8), Noia (dia 12), selecció júnior (dia 16) i Vilanova (dia 19) els dos primers a les Comes.

Per cert, un dels jugadors que s’enfrontaran al PROINOSA en aquesta pretemporada, el davanter del FC Barcelona, Alberto Borregan, ha tingut paraules d’elogi pel nou IHC. Preguntat per Catalunya Ràdio sobre els possibles rival pel títol de lliga el jugador franquícia blaugrana no ha dubtat ni un moment d’afegir-hi els igualadins. De fet per Borregan els equips que més el preocupen són el Liceo i l’Igualada de qui ha destacat la feina feta des de fa temps i els últims fitxatges de Torner i Formatjé. Amb les orelles regalades per aquests comentaris d’un dels cracks de l’hoquei actual (que ha repetit a d’altres mitjans com el Mundo Deportivo), els de Joan Carles faran aquest dijous un pas més en el camí cap a la Ok LLiga, conscients que tenen molta feina per endavant per confirmar les bones sensacions que l’equip exporta fora de les Comes.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *