VILAFRANCA 1 – PROINOSA IHC 3. UNA VICTÒRIA PER SEGUIR CREIXENT

Segon triomf del PROINOSA Igualada a la pretemporada. Els igualadins s’han imposat per 1 a 3 al Vilafranca, en un partit que ha seguit marcant una progressió clara en relació als anteriors. El joc col.lectiu ha seguit millorant, l’equip ha augmentant el control del partit i ha sabut jugar amb les noves regles (l’IHC només ha fet 4 faltes en tot el partit per gairebé el trple, 11,  dels vilafranquins ). I això que els jugadors estaven realment cansats després de la pallissa dels últims dies. Torner amb 2 gols (un d’ells de falta directa)  i l’Edu amb 1 han estat els golejadors d’un PROINOSA que sempre ha anat per davant en el marcador ( 0 a 1 a la mitja part . A la segona els locals han aconseguit empatat però els arlequinats han tornat a desequilibrar el marcador amb 2 gols més) . El porter Albert Balagué, que en aquesta ocasió no ha compartit la porteria amb l’Albert Lòpez, ha estat un dels més destacat  i ha acabat signant una actuació excel.lent.  El gol del Vilafranca l’ha fet Roger Boira.

El pròxim partit dels igualadins serà dimarts que vé, a 2/4 de 9 del vespre, contra el Lloret. Serà una nova oportunitat per seguir creixent com a grup i per pul.lir alguns aspectes del joc que encara es poden millorar, com la de tenir més profundidat o la d’intensificar el perill exterior.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *