NAVARRO, OK

Finalment la lesió de Marc Navarro ha quedat en un ensurt. Les proves que li han fet aquest dimarts al mig del PROINOSA Igualada han descartat el trencament de fibres i han mostrat només un esquinç de grau 1. El mateix jugador ho ha explicat a la mevaweb" No hi ha trencament, el múscul es va estirar massa però, per sort, no es va arribar a trencar. De moment fins dijous tindré descans, però dissabte hi seré". D’aquesta manera el jugador podrà ser amb els seus companys en el debut a la lliga contra el GEiEG, tot i que no haurà entrenat pràcticament en tota la setmana.

Mentrestant al vestidor a més de la preocupació per l’estat de Navarro, se segueix parlant del rival de la Copa de la Cers. El capità David Busquets ha explicat que el sorteig " en un principi ens ha afavorit una mica, ja que no ens trobem amb equips com el Liceo, el Benfica, equips molt forts, sense desmereixer a cap equip… perque qualsevol equip et pot complicar la vida, i els partits s’han de jugar, no es pot dir que ja has guanyat perque un rival sigui teoricament més fluix, com ja ens ha passat algun cop (per exemple el Candelaria, on vam perdre a casa amb un rival teoricament més fluix). Però si que entre Liceo, Benfica, etc.. i el rival suïs, doncs, prefereixo aquest últim. Però el que més ens ha afavorit és el jugar les tornades a casa, per si alguna eliminatoria se’t complica, el jugar a casa la tornada, en teoria, ens ha d’afavorir. Pero ja et dic, tot és en teoria, a la pràctica hem de jugar cada eliminatoria al 200%, si no qualsevol equip et pot complicar la classificació per la final a quatre"

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *