COMIAT MUNDIALISTA DE TORNER

L’entrenament d’aquest dimecres ha quedat marcat pel comiat d’Enric Torner que s’incorpora a la selecció que disputarà el mundial sub-20. El davanter que només ha fet estiraments i massatge ha dit adeu als companys a l’espera de poder retrobar amb el títol a la butxaca. Torner es perdrà un partit de la OK LLiga, el debut contra el GEiEG. Torner ja estarà a punt pel segon, a la pista del Vilanova, que es jugarà 4 dies més tard de la data prevista.

La del davanter de Tordera no ha estat l’única absència de l’entrenament. Marc Navarro segueix la seva recuperació i ha tingut sessió de fisioteràpia amb el Martí Compte. De fet gràcies a la cura del servei mèdic i fisio del club el  Màgic està cada cop millor. L’Albert Lòpez també ha descansat, com a precaució, El porter igualadí està carregat d’abductors i s’està mirant de no forçar-lo en excés. Malgrat totes aquestes incidències l’entrenament, el penúltim abans de l’arrencada de la Ok Lliga, ha estat de qualitat.

Per cert ja se saben els àrbitres per aquest primer partit contra el GEiEG a les Comes. Seran J.Vidal i C.Pernas, dos col.legiats amb experiència que tindran el repte d’aplicar bé una normativa, que amb les noves regles, els fa encara més decisius del que ja eren en l’hoquei actual.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *