J.CARLES: EM VAN FER DISFRUTAR.

El PROINOSA IHC torna a la feina aquest dilluns després del segon empat consecutiu contra dos dels aspirants al títol (Reus i Vic) amb la sensació de no haver obtingut el premi que correspondria per joc i oportunitats. Els igualadins han demostrat que han sabut superar el mal partit contra el FC Barcelona i ho han fet amb escreix, amb dues actuacions plenes de solidesa contra dos equips del grans. L’IHC mostra una progressió que es va fent evident partit a partit i que va posant els fonaments d’allò que es considera un equip. Un bloc que neix de la seguretat de Balagué al darrera, que passa per la direcció d’homes com Navarro o Formatjé, per l’esperit dels Busquets o Creus, per la dinamita permanent del Ton, o pels gols de l’Edu o l’Enric. Els noms poden ser uns o uns altres, segons el moment, però el que s’hi veu a la pista és la llavor d’un equip.

P- Quin cos t’ha quedat del partit de dissabte, Joan.

J.CARLES- Content. Content pel joc de l’equip, molt content. Així com l’altre dia a Reus vam empatar i vaig marxar dolgut, tot i que no ho vaig dir públicament, perquè hauríem pogut guanyar tranquil.lament el partit i no vam fer prou per aconseguir-ho, crec que dissabte si que ho vam fer. Ells són un gran equip, tenen un bon porter i amb alguna jugada a pilota parada o fins i tot alguna altra que hi ha hagut molt ben trenada no vam poder acabar de fer gol, però estic molt content de l’evolució de l’equip. M’agrada que dissabte van ser uns jugadors, un altre dia en seran uns altres… crec que estem fent equip i l’evolució és bona. Per tant estic satisfet. Evidentment que em dolen els 2 punts que se’ns van escapar perquè crec que ens mereixíem la victòria però al davant teníem un bon rival i no vam estar prou fins de cara a porteria.

P- 3 penals al pal, 2 directes, incomtables ocasions… va faltar definir.

J.CARLES- Si, Jo diria que les directes i els penals els vam tirar bé. Evidentment el Sergi Fernàndez també juga i ho va saber fer molt bé. Hi ha la que toca el pal, va a l’esquena… habitualment aquestes pilotes van dins i li va quedar sota el cos…Les transicions si que vam anar una mica precipitats i allà vam perdre 2 o 3 bones ocasions de poder marcar gol. Bé, ho analitzarem com sempre, ens n’adonarem que anem precipitats i adequarem el ritme en els últims metres per buscar el canal de passi i acabar de fer gol. Però ja et dic. Estic content perquè crec que hi ha una evolució natural de l’equip i és molt bona. L’equip va a més i per això vull felicitar als jugadors, per l’empat, per l’esforç, per la bona imatge…crec que la gent va marxar contenta del partit que es va veure.

P- Quina és la diferència en pista en relació a Reus?. Que és el que va millorar l’equip ?

J.CARLES- D’entrada vam pensar més en pista . Nosaltres treballem molts moviments de tàctica individual i tàctica col.lectiva. I dissabte el 80% de l’equip pensava abans de fer l’acció. Ens vam ordenar bé, ens vam moure bé. Quan havíem de xutar de lluny, vam xutar de lluny… quan havíem de jugar per darrera d’ells vam jugar per darrera d’ells….Vam crear molt joc ofensiu, perquè que hi haguessin tants penals és perquè vam crear molt, vam arribar, teníem superioritats… Això si no treballes bé no es produeix. Ells van tenir pocs contratacs… Per tant estic content perquè la imatge va ser molt bona. Em van fer disfrutar. Mirava el partit i disfrutava. Ens va faltar l’últim gol, en l’última directa, o en qualsevol de les altres i posar-nos amb 2 gols d’aventatge i crec que aleshores hi hauria pogut haver un resultat molt més ampli que no pas una victòria per un gol. Però content. Em quedo amb aquestes sensacions. Aviam si no ens allunyem massa d’aquesta imatge els propers partits.

P- La llàstima és que s’han perdut 2 oportunitats de sumar e 3 en 3.

J.CARLES- Si. si. Jo intento pensar una mica més enllà i estar tranquil en els partits. Crec que estem en un projecte a curt termini, crec que tenim un equipmolt maco, amb uns jugadors excel.lents, que ho donen tot i tenen un bon nivell, i al final aquestes bones sensacions s’igualen amb els punts. Ara ens falten punts per les sensacions que hem donat últimament però la lliga és molt llarga i si juguem així en guanyarem molts de partits.

P- Ara un altre partit complicat, a la Corunya, contra un Liceo que aquesta jornada ha estat immens.

J.CARLES- Si. És un rival perillós però crec que si nosaltres estem aaquest nivell podem guanyar a qualsevol lloc i entrenarem tota la setmana, treballarem per estar a un gran nivell i anar a buscant perfecccionar aquestes petites coses que anem fallant. I si estem bé, el Liceo haurà d’estar immens també per guanyar-nos.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *