FORMATJÉ: JUGUEM ALEGRES, JUGUEM FELIÇOS I AIXÒ ES NOTA

Els jugadors del PROINOSA Igualada han començat la setmana corunyesa amb un molt bon entrenament, amb molt ritme i gols. Una prova que l’equip està cada cop millor i que els últims resultats, sense ser molt productius, han generat una onada de confiança dins del vestidor. La realitat és que els dos empats contra Reus i Vic han permés posar evidència dos fets diferents i complementaris. Un, que l’equip està extraordinariament bé físicament (aquí es nota la gran feina de Coco Bariles) i això els permet als igualadins de jugar a aquest hoquei de ritme altíssim i de gran velocitat.  I segon, i relacionat amb aquest,  que en alguns moments del partit (cada cop més) l’hoquei que pràctiquen els arlequinats és realment espectacular. De fet es nota que els de Joan Carles gaudeixen a la pista i fent-ho també fan xalar a la resta de gent que hi ha al pavelló, començant pel mateix mister com reconeixia ell mateix ahir a la mevaweb. Un altre dels que s’ha apuntat a l’hoquei per gaudir és un home que és un espectacle ell mateix a la pista, Ferran Formatjé.

P- Un punt és un punt i més davant el Vic,però els 3 eren nostres.

FORMATJÉ- Eren nostres, claríssimament. Per això vam marxar una mica amb la sensació de Reus. De dir, hem fet un bon equip, teníem davant un gran equip. I els vam plantar més que cara. I jugant a casa som l’Igualada i ens ho hauriem d’haver emportat.

P- I més que plantar cara. A la segona part només hi va haver un equip.

FORMATJÉ- Si, per això jo personalment, com tot l’equip, vam marxar a casa amb la sensació que ens vam deixar 2 punts. Sabiem que el joc del Vic és així i que a vegades et gunayen amb penjadetes de bola i sense fer res però dissabte vam defensar bé, al darrere segur amb l’Albert, vam tenir la pilota i no vam poder sentenciar en alguna falta directa i en algún penal que vam tenir.

P- També no és fàcil veure tants pals.

FORMATJÉSi, si. És difícil, és difícil

P- Si es fa volent no et surt.

FORMATJÉ- És difícil, és difícil. Però també s’ha de tenir en compte que ells tenen un gran porter i a partir d’aquí es basa el seu equip, també.I no vam tenir la sort de cara amb aquella bola que toca al pal i a l’esquena. Ara a seguir treballant perquè tenim un partit important a la Corunya.

P- Perquè ara si mirem la classificació no tenim massa punts però el joc no es correspon amb els punts obtinguts i això fa ser optimista pel futur no?

FORMATJÉ- Si. La veritat és que hi ha una progressió molt gran en el joc de l’equip i això és positiu. A més hem de tenir en compte que hem agafat aquest famós Tourmalet a principi de temporada, amb jugadors nous… som 3 fitxatges i es nota. A més venim d’equips que no són com l’Igualada. Són equips més modestos i agafar el joc té el seu procés.

P- Però de moment som els primers que hem aconseguit no perdre dos partits seguits en aquesta travessa d’alta muntanya.

FORMATJÉ- Si, si, la veritat és que si. I aquest Tourmalet ja veurem com l’agafem a la segona volta. Que es preparin ells si seguim amb aquesta progressió. Jo em sento molt a gust a pista amb els meus companys…

P- Se’t veu, se’t veu còmode…

FORMATJÉSi, si, Estic molt content. I  jugues alegre,jugues feliç i això es nota en el joc.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *