BALAGUÉ: L’ÚNIC QUE ENS HA DE PREOCUPAR SOM NOSALTRES MATEIXOS

Dimarts Made in Coco pels jugadors del PROINOSA IHC amb treball físic com sempre especial tractant-se del preparador físic argentí. I sigui com sigui treball pensat exclusivament en el partit de dissabte contra el Liceo de la Corunya, l’últim del 4 ports d’alçada de la Ok LLiga. L’equip vol mantenir la imatge de solidesa dels últims dos partits nascuda en els dos casos a la mateixa porteria.

P- Per segona setmana consecutiva hem de posar el titular: Gran Balagué.

BALAGUÉ- Bé, dissabte va ser un gran Igualada. vam fer un bon partit.

P- Però tot comença des del darrera.

BALAGUÉ- Si, però tothom va ajudar. Llàstima perquè crec que hauriem pogut treure els 3 punts.

P- De fet l’IHC es va merèixer la victòria.I això davant d’un dels grans

BALAGUÉSi, si. Ells són un gran equip. Quan jugues amb ells te n’adones que tenen molta qualitat, si bé crec que vam fer una molt bona segona part, a la primera, en alguns moments ells van estar molt còmodes i van fer el seu joc.

P- Que és quan més va destacar el valor Balagué.

BALAGUÉ- Si, però ja sabem que ells són un equip que si se’t posen per davant donen molts problemes perquè tenen molta qualitat i els agrada jugar amb aquret ritme els seus partits.

P- Els dos últims han estat resultats que donen pocs puntsperò més enllà del valor numèric,són punts de prestigi i de moral, no?

BALAGUÉ- Bé, crec que es poden fer moltes lectures. Hem parlat amb els companys i també pots pensar que hem fet més punts amb aquests equips que l’any passat… però jo crec que no ens hem de fixar en això. L’unic que ens ha de preocupar som nosaltres mateixos. Vam fer un bon partit, vam empatar contra un equip bó, vam tenir opcions de guanyar i amb aquestes bones sensacions hem començat la setmana per preparar un partit,el de Corunya, que sabem que serà molt complicat.

P- Tu coneixes molt aquelles terres, és una de les pistes més complicades de la Ok Lligano?

BALAGUÉÉs molt complicada. Implica un desplaçament, la pista és de parquet, sembla lent… ells són gent amb molta qualitat i apreten moltíssim. Crec que la clau estarà en fer un partit molt seriós, aguantar-los i quan més sembla que elsl tiren, tiren, tiren… si nosaltres els aguantem a ells els costa arribar als finals dels partits.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *