AMB EL CAP A RIAZOR

Tercer entrenament de la setmana dels arlequinats del PROINOSA Igualada per preparar el partit de dissabte a la Corunya. La sessió de treball ha estat, com totes les últimes, d’alt nivell i ha quedat marcada per la reincorporació de Ferran Fomatjé. El mig de Girona va haver de viure dilluns un d’aquells episodis "difícils" de la vida mèdica: haver d’anar a cal dentista. Al Ferran li van haver de treure els queixals del seny i superat el mnal tràngol aquest dimecres ja s’ha tornat a exercitar amb els seus companys.

Mentrestant ja se saben els àrbitres pel partit contra el Liceo a Riazor. L’enfrontament corresponent a la sisena jornada de l’OK lliga començarà a les 7 de la tarda i el dirigirà la parella de col.legiats formada per X.Galan i I. Sanz.

Els igualadins intentaran tornar a protagonitzar un bon partit, fet que els permetria tenir opcions per donar la sorpresa a Riazor on la temporada passada van aconseguir un empat a falta de 98 segons gràcies a un gol de Pelicano, en un gran partit del porter igualadí, Albert Balagué.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *