EL PROINOSA IHC ES PREPARA PEL PRIMER DESPLAÇAMENT LLARG DE LA TEMPORADA

Als jugadors del PROINOSA Igualada només els falta acabar de tancar la maleta per estar a punt per afrontar el partit de la cinquena jornada de la Ok Lliga a la Corunya, el primer viatge de la temporada (després en pocs més de dues setmanes vindran els desplaçaments a Tenerife i Suïssa). Tret de la bossa tota la resta ja està fet. Aquest dijous han completat una setmana d’entrenaments centrats absolutament en la visita a Riazor. L’última sessió de la setmana ha estat curta i ha anat precedida d’una repassada en vídeo dels aspectes tàctics fonamentals per jugar contra els gallecs. L’expedició igualadina, encapçalada pel president de l’entitat Josep Maria Oller, ha quedat convocada a les Comes a 3/4 de 5 de la matinada d’aquest dissabte per anar cap a l’aeroport del Prat on a les 7 agafaran un avió de la companyia SpanAir. Un cop a la Corunya els jugadors s’instal.laran a l’Hotel Avenida, al carrer Alvaro Cunheiro, en ple centre de la Corunya. Allà descansaran i esperaran l’hora d’inici del partit, prevista per les 7 de la tarda. El partit, per cert, serà transmés pel segon canal de TVG, la televisió pública gallega.

I mentre el primer equip es prepara pel desembarcament a terres gallegues, el primera catalana jugarà aquest divendres el derbi comarcal contra el Montbui.El partit es jugarà a les Comes a 3/4 de 10 de la nit.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *