NO HI HA TRENCAMENT. SI INFLAMACIÓ

Els jugadors del PROINOSA Igualada han tingut jornada de descans aquest dilluns, després del maratonià viatge a Suïssa. Sense feina a la pista, l’actualitat ha passat pel sèrvei mèdic del club on han arribat els resultats de les proves que li han fet al capità de l’equip, David Busquets. D’entrada es descarta el trencament. Només se li veu una inflamació de l’abductor, cosa que permetrà que es reincorpori ben aviat als entrenaments. Dimecres serà el dia com ha explicat ell mateix a la mevaweb. "Si, en principi no hi ha cap trencament, que és de fet el que em preocupava. . Però si que hi ha una inflamació. Dimecres començaré a posar-me els patins i veurem els resultats de les altres proves i com em va per saber si es pot apretar o s’ha de continuar amb més descans.

Mentrestant ja se saben els àrbitres del Vilafranca-IHC de dissabte. Seran Garrote i Rubio. Tots dos és el primer cop que arbitren el PROINOSA IHC aquesta temporada. Garrote si que ha dirigit un cop al Vilafranca. Va ser al Palau Blaugrana, a la segona jornada, amb resultat final de 4 a 0 pel FC Barcelona.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *