ALTRE COP A CASA

Els jugadors del  PROINOSA Igualada han tornat a la feina aquest dimarts després de la jornada de descans que els va donar el tècnic Joan Carles per recuperar-se del llarg viatge del cap de setmana a terres helvètiques. La pausa els ha anat molt bé als arlequinats que s’han pogut treure de les cames els 2000 quilòmetres del viatge i han pogut oferir un entrenament de molt alt nivell en la que ha estat la primera sessió de la setmana. Conscients de la importància del partit contra el Vilafranca de dissabte , ara mateix un rival directe enm la classificació, els igualadins han treballat intensament i han pogut demostrar que s’han recuperat perfectament de la pallissa quilomètrica (amb l’afegit d’haver hagut de remuntar un partit que se’ls va complicar a la primera meitat contra els suïssos del Wimmis).

David Busquets encara no ha participat en aquest entrenament però si que ho farà aquest dimecres un cop ha rebut la llum verda dels serveis mèdics del club, vistos els resultats de les proves que li han fet per les seves molesties a l’abductor. En el lloc del capità va ser convocat per l’entrenament amb el primer equip el jugador júnior, Joan Muntaner.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *