ELÈCTRIC AMB PATINS

Per fi David Busquets ha deixat les visites al metge, les proves de revisió, els massatges amb el fisio i el treball al gimnàs. El capità del PROINOSA Igualada ha tornat als entrenaments aquest dimecres. Després que fa 8 dies durant el partit contra el Shum es ressentís de la seva Busquets s’ha tornat a posar els patins.Tot i l’absència de l’última setmana (afegida a l’anterior que li va impedir de jugar contra Alcoi i tenerife) l’‘elèctric ha aguantat força bé la sessió de preparació. De fet ha pres part en 3/4 parts de l’entrenament. La resta de l’equip està en bones condicions per afrontar el derbi intercomarcal contra el Vilafranca. En aquesta penúltima sessió de la setmana els arlequinats han tingut el suport de la doble X, el Xino (com es coneix popularment Joan Doncel) i tXus , el porter del primera catalana que ja ha estat convocat diverses vegades amb el primer equip i que va tenir l’oportunitat de debutar a Europa dissabte amb 10 minuts en el partit contra el Wimmis.

El partit contra el Vilafranca començarà a 3/4 de 8 al Pavelló Municipal segons informe el web del club penedessenc.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *