BUSQUETS SERÀ A VILAFRANCA

Finalment David Busquets ha arribat a temps de poder entrar a la llista de Joan Carles pel partit de dissabte contra el Vilafranca (3/4 de 8). El capità del PROINOSA Igualada podrà estar amb els seus companys en un altre partit trascendental que els igualadins afronten com una final, amb un gran respecte pel rival i amb una absoluta concentració per intentar fer un bon joc a la pista del municipal vilafranquí. És precisament per la importància del partit (entre els dos equips ara mateix hi ha només 1 punt de diferència) que Busquets torna a l’equip tot i haver pogut entrenar només 2 cops des del partit contra el Shum d’ara fa 10 dies quan va forçar per ajudar l’equip i va recaure en les seves nolesties als abductors. Per la seva experiència i veterania i especialment per la seva ascendència sobre la plantilla la seva presència és indispensable, més enllà de si pot jugar més o menys minuts durant el partit.

Igual que Busquets també torna a l’equip el porter Albert Lòpez, absent en els dos últims enfrontaments contra el Shum i el Wimmis suís. El lloc de Lòpez l’havia ocupat Txus Fernàndez, el porter del primera catalana que fins i tot va disposar de 10 minuts per debutar en competició europea al partit contra els suïssos, per la qual cosa ha rebut la felicitació d’un col.lega i ex-IHC, el sempre atent Oriol Bargalló, des d’Itàlia i a través de la xarxa

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *