DERBI INTERCOMARCAL

EL PROINOSA Igualada juga aquest dissabte un altre partit molt important en un moment en el que la Ok LLiga està a punt d’entrar en les últimes 5 jornades de la primera volta. El partit es jugarà a partir de 3/4 de 8 al Municipal de Vilafranca amb arbitratge de l’asturià Garrote i del càntabre Rubio. L’Igualada arriba al partit amb l’equip al complet tot i que el capità David Busquets acaba de sortir d’una lesió i no és segur que disposi de molts minuts. El Vilafranca no té en principi cap baixa i el tècnic vilafranquí podrà utilitzar tots els seus jugadors.

El Vilafranca ha guanyat els dos últims partits jugats contra l’IHC a la seva pista. La temporada 2007-2008 va obtenir el resultat més clar al seu favor, 5 a 1, mentre la 2005-2006 es va imposar per un ajustat 3 a 2 amb un gol als últims instants de partit. Aquests últims anys els vilafranquins han estat un equip ascensor i no han aconseguit sumar dues temporades seguides a la Ok LLiga. Molt diferent és l’etapa de principis de dècada quan van estar-s’hi 4 temporades consecutives. Curiosament és en aquesta época en la qual els arlequinats van obtenir els seus millors resultats al Municipal. 0-5 la temp 2002-2003, 1-3 l’anterior, 5-8 la 2001-2002 i finalment un 2 a 3 la 1999-2000. Per tant els igualadins tenen una dificultat afegida a la pròpia del rival que tindran al davant , unes estadístiques que últimament no acompanyen.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *