DIUMENGE DE REIVINDICACIONS. DILLUNS DE FEINA

Els jugadors del PROINOSA Igualada reprenen la feina aquest dilluns després de les festes de Nadal. De fet és un entrenament molt esperat ja que ha de marcar el camí de l’esperada recuperació, d’una nova dinàmica amb que estrenar el 2010. Entre els igualadins hi haurà un Edu Fernàndez que ja ha avançat a aquest diumenge el seu retorn a l’hoquei. I és que el davanter igualadí ha participat en el Catalunya- Argentina, el plat fort de la Festa de l’hoquei que organitza l’empresa Reno. Tot i la derrota final per 5 a 7 el partit en realitat l’ha guanyat l’hoquei i la reivindicació de poder competir amb la pròpia selecció (4 600 espectadors han assitit a aquest enfrontament que es podria repetir a la pròxima Copa Amèrica que es disputarà a Catalunya).

L’Edu no ha estat titular en la selecció de Jordi Camps però ha jugat els minuts decisius del partit amb la seva habitual aprotació ofensiva i rigor defensiu. Si que han estat titulars els dos ex-IHC de la selecció. Jaume Llaverola (el millor de Catalunya) i Jordi Bargalló. A la grada hi havia molts seguidors igualadins que han volgut donat suport anoienc a la nostra selecció. A la mitja part l’Argentina dominava per 0 a 1. A la segona han arribat tots els gols, alguns d’ells realment espectaculars.

CATALUNYA 5 (0/5): Jaume Llaverola, Roger Rocasalbas (1), Jordi Bargalló (1), Joan Feixas, Marc Gual (1) -cinc inicial- Mia Ordeig (1), Jepi Selva, Edu Fernández, Titi Roca (1) i Guillem Trabal.

ARGENTINA:7 (1/6) Kenan, Emmanuel Garcia (1), Mariano Velázquez, Reinaldo García (2), Pablo Álvarez  (2)-cinc inicial- Pablo Martín, Lucas Ordóñez (2), Mario Rodríguez i Valentín Grimalt.

GOLS: 0-1 Emmanuel García, min. 11; 0-2 Lucas Ordóñez, min. 28; 1-2 Rocasalbas, min. 31; 1-3 Pablo Àlvarez, min. 34; 2-3 Titi Roca, min. 34; 2-4, Pablo Álvarez, min. 38; 2-5 Lucas Ordóñez, min. 44; 3-5 Jordi Bargalló, min. 45; 4-5 Mia Ordeig, min. 47; 4-6 Reinaldo García, min. 47; 4-7 Reinaldo García, min.49; 5-7, Marc Gual, min. 49

ÀRBITRES: Valverde i Molina

Abans la selecció nacional femenina, amb la igualadina Maria Diez a les seves files,  també ha perdut per la mínima davant d’un combinat de jugadores  Reno World All Stars entrenat pel mític Josep Enric Torner,l pare del jugador del PROINOSA IHC Enric Torner. Al descans l’equip Reno guanyava per 1 a 3 però les catalanes han aconseguit capgirar el resultat fins al 4 a 3. De tota manera al final l’equip World Stars ha sorprés Catalunya al contratac i s’ha emportat la victòria final.

CATALUNYA 5 (1/4): Laia Vives, Motxa Barceló (2), Anna Casarramona (2), Berta Tarrida, Maria Majó -cinc inicial- Maria Rosa Tamburini, Emma Corominas, Paula Torner, Maria Diez i Laia Salicrú.

RENO WORLD ALL STARS (3/3): Cate Ortega, Carolina Escobar, Leticia Corrales (4), Marina Rodríguez (1), Maria Herron -cinc inicial- Natalia Corrales, Adriana Gutierrez (1)

GOLS: 0-1 Marina Rodríguez, min. 4; 1-1 Anna Casarramona, min. 19; 1-2 Adriana Gutiérrez, min. 19; 1-3 Leticia Corrales, min. 25; 2-3 Motxa Barceló, min. 34; 3-3 Motxa Barceló, min. 37; 4-3 Anna Casarramona, min. 46; 4-4 Leticia Corrales, min. 47; 4-5 Leticia Corrales, min. 47; 4-6 Leticia Corrales, min. 48; 5-6, Motxa Barceló, min. 49

ÀRBITRES: Marc Soler i Ivan Gutiérrez.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *