REBAIXA EN LA CÀRREGA

Setmana d’entrenaments una mica més curts, suaus, sense tanta intensitat com és habitual, aprofitant el fet que aquest cap de setmana no hi ha competició oficial. Joan Raja ha tornat a ser baixa per la grip que arrossega des de dilluns. Aquest cop han ajudat al treball del primer equip  el porter Xus Fernàndez i els jugadors Donzel i Avera. Tot i la rebaixa en la càrrega la realitat és que els igualadins tenen tota l’atenció posada en el pròxim partit a la Ok Lliga contra el Vilanova. Ja se saben els àrbrites per aquest partit. Seran Garrote i Melero. Garrote encara no havia arbitrat als arlequinats mentre Melero ho va fer en el 2 a 2 a Cerceda. Igual situació es produeix amb el Vilanova. Garrote no els ha dirigit cap cop, en canvi Melero si, concretament en el Vilanova – Vic de l’onzena jornada que va acabar amb victòria vigatana per 3 a 6.

D’altra banda la familia igualadina ja té dos membres més. Són l’Arnau i la Maria, dos bessons acabats de nèixer i que han alegrat una familia molt hoqueiera com la del Jordi Portet i la Raquel. El Jordi és un dels grans animadors dels partits a les Comes. Ara la millor animació li ha arribat a casa.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *