RAJA OK. EDU KO

La baixada de temperatures d’aquesta última setmana està passant factura al vestidor igualadí. Primer va ser Joan Raja qui va caure per culpa de la grip. El del planter s’ha perdut els 3 primer entrenaments de la setmana. Just aquest dijous s’ha reincorporat a l’equip i aleshores qui ha caigut és el davanter Edu Fernàndez, també engripat. Fins i tot podria perillar la seva participació en l’Ok Stars de dissabte, en el qual hi havia de prendre part en la prova de millor golejador en la seva condició d’un dels màxims canoners de la Ok Lliga (és 9è amb 17 gols en una classificació de realitzadors encapçalada pel jugadordel Lleida Antoni Seró amb 26 gols). Caldrà seguir la seva evolució a les pròximes hores.

Mentrestant en absència de l’Edu la resta de companys han fet l’última sessió de preparació de la setmana, amb molt volum de partit. Aquest divendres els arlequinats tindran festa. I dissabte alguns d’ells com Ferran Formatjé, l’Edu Fernàndez (si és recupera) o el mateix tècnic Joan Carles representaran el PROINOSA IHC al partit de les estrelles on coincidiran amb jugador llegendaris del club com Santi Carda, Joan Ayats o Ivan TIbau ara ja retirats o amb d’altres encara amb actiu com Jaume Llaverola, Jordi Bargalló o Raül Marín.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *