FORMATJÉ: EM FA MOLTA IL.LUSIÓ SER A L’OK STARS

 

Ha arribat el dissabte de l’Ok Stars. A partir de les 7 alguns dels millors jugadors de la Ok Lliga jugaran el partit de les estrelles.  Entre elles Ferran Formatjé que serà el representant del PROINOSA IHC en aquest partit en el qual coincidirà amb alguns ex-jugadors del club com Jaume Llaverola i Jordi Bargalló. El de Girona reconeix que està satisfet de poder jugar aquest partit i que espera poder oferir un bon joc: Em fa molta il.lusió de participar-hi. És un repte nou per a mi. Jo sempre intento fer espectacle a la pista i en aquesta ocasió encara n’intentaré fer més".

Abans d’aquest partit hi haurà també diverses proves individuals en les quals està previst que hi participi l’Edu Fernàndez (en la de millor golejador) si és que es recupera a temps de la seva grip.

Un altre dels atractius d’aquest Ok Stars serà el partit que enfrontarà jugadors dels 80 amb alguns dels que van marcar la dècada dels 90. Entre ells hi haurà alguns jugadors del mític Dream Team com el gran Santi Carda (que ha reconegut que aquesta setmana ha fet alguns entrenaments específics per poder arribar en forma al partit), o els enyorats Joan Ayats o Ivan Tibau. També hi participarà l’actual tècnic del PROINOSA IHC Joan Carles que ha explicat al web de la FEP que "quan acabes la carrera el que et queda són els amics que vas fer i els bons records i ocasions com aquestes s’han d’aprofitar". El tècnic igualadí reconeix que "no està en bona forma. L’últim cop que em vaig posar els patins va ser fa gairebé un any en el comiat de Mariotti. De tota manera segur que molts s’han entrenat aquests dies". Els que es desplaçin fins al Palau Blaugrana també tindran l’opció de veure a la pista a Josep Enric Torner, el pare de l’actual jugador arlequinat.

D’altra banda aquest divendres l’IHC de Primera Catalana s’ha imposat per 5 gols a 3 a l’Alpicat en partit jugat a les Comes.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *