NAVARRO: MÀGIC VA SER EL PÚBLIC

Des del mateix Ton Baliu amb el ja clàssic "Màgic Navarro" seguint de molts signes d’admiració fins a l’Oriol Bargalló, actual porter de Giovinazzo,  agraint amb humor el fet de poder venir de visita a casa. Són els beneficis de la nova era del Facebook. La victòria igualadina contra el Lodi i en especial els dos grans gols de Navarro han generat un allau de comentaris en aquesta xarxa social. "Màgic, Màgic". "Molt gran el Navarro". "Màgicccccccccccccccccc t.estimuuuuuuuuuuuuuuuuu. gran navarro!!!! el segon golazo!!!!!". "Ets l’amo Navarro. El millor". "Grans golassos. Ets un crack". "Magiic". "Màgic, Màgic som els millors". "Crack Navarro. I molt bé tot l’equip". "Magiiiiiia, magiiiiiiia, magiiiiia Navarro". Paraules de gratitud que tenen la difícil feina de traduir, de transmetre,  l’explosió d’alegria que es va viure a les Comes en 67 segons de somni que han permés que el PROINOSA IHC formi part d’un dels 8 equip que continuen en competició. Aquests són els aparellaments de quarts:

Giovinazzo-PROINOSA IGUALADA, Vilanova-Benfica, Oliveirense-Liceo i Blanes- Coutras.

P- El títol va ser fàcil de posar aquest cop, Marc. "Màgic"

NAVARRO- Bé. Jo crec que el públic. El públic va omplir la pista i és la primera vegada aquesta temporada quejuguem amb tota aquesta gent i es va notar.

P- Es juga diferent, no?

NAVARRO- Si, si, si. Està clar. Quan nosaltres estàvem més cansats ells animaven i tornaves a pujar.

P- Ho vas provar molt, de manera constant. A la primera part va fes fins a 15 remats a porta. A la segona menys però van ser els que van entrar.

NAVARRO- Si. Últimament estem pecant molt de tenir la bola, tenir la bola, però no anar a porteria i crec que també dissabte ens va faltar una mica. A vegades poden no ser molt clares però per fer gols en aquest esport s’ha de xutar, que és el que vam intentar.

P- El segon gol va ser molt Made in Navarro

NAVARRO- Si, si, si. Una diagonal amb xut creuat …

P- D’una potència i col.locació impressionant.

NAVARRO- Bé, dels que m’agrada fer i que feia molt temps que no feia.

P- Això vol dir que ara començarem a fer-los d’aquests?

NAVARRO- Esperem que si. Esperem-ho. Però més igual. Si no els haig de fer jo que els faci l’Enric o el Pipeta o qui sigui.

P- Al final serà el Giovinazzo.

NAVARRO- Ens tornarem a trobar amb l’Oriol Bargalló , un ex-company. I a més podem tornar allà i tornar a jugar en l’ambient que vam viure a Lodi que va ser espectacular. A més serà un viatge i crec que hi haurà molta gent als pavellons.

P- El que es va viure dissabte a les Comes servirà per l’Ok LLiga?

NAVARRO- Esperem que si. Quan ens vam reunir al mig de la pista que ja havia acabat el partit, mentre esperavem que marxessin els italians és el que vam comentar. Que a partir d’ara s’ha acabat perdre punts, sobre tot a les Comes i que això ens ha de servir per tornar a ser el que erem i que feia temps que no ho hem estat demostrant.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *