J.CARLES: ENS HO HEM DE FER NOSTRE

El PROINOSA Igualada ha tornat a la feina aquest dilluns. La victòria contra el Lodi ha ajudat a alleugir la pressió que inevitablement els últims resultats havien portat al vestidor. Això s’ha notat en l’entrenament durant el qual els jugadors han jugat un partit de futbol-sala. Ho han fet en absència de Ton Baliu que no s’entrenarà fins dijous per recuperar-se del tot del cop al bessó que va rebre contra el Reus. ës un dels aventatges que dona aquesta aturada a la Ok Lliga que fa que els arlequinats no tinguin partit fins d’aquí a 12 dies. Durant tot aquest temps els aficionats hauran de conformar-se amb el record de la importantíssima victòria de dissabte contra els italians

P- D’entrada seguim endavant en la Copa de la Cers. Patint, però classificats.

J.CARLES- Si. És que és una competició complicada. I teniem davant un gran rival, que va tercer a la lliga italiana. I tot i que diuen que és menor a la nostra, anar tercer sempre vol dir alguna cosa. Són gent amb experiència i trobar-se amb el 0 a 1 tant aviat i poder fer el seu ritme lent ens va fer molt mal. I també perquè no estem passant un bon moment i psicològicament això va pesar molt. A la primera part ens va faltar frescura i arribada. A la segona, crec que vam empitjorar fins i tot una mica al principi. Vam estar uns 10 minuts sense ritme, tothom volia solucionar pel seu compte el partit… però sabia que els italians no aguantarien fins al final, que haviem de mantenir el ritme i que serien nostres. Els últims minuts es fan molt llargs quan estas cansat. I per això vam seguir treballant. I en  un minut de temps vam comentar que ens faltava ritme, de toc, per fer-los moure perquè si no tenien molt fàcil la defensa. I vam començar a rodar i rodar i bé… estic content perquè va ser el Marc i que el Marc se senti Màgic, que sigui el Màgic Navarro i que el Ton sigui una màquina i pugui participar com ho està fent últimament i que l’Edu sigui el killer de l’equip, el gran golejador, que el Jordi aporti aquest caràcter … i tot això que ho puguin treure perquè ara aquest pes que portem de al Ok Lliga estem jugant al 30% de les nostres possibilitats. Espero que puguem seguir disfrutant aquests 15 dies que tenim abans de tornar a la competició de la victòria que ha estat molt important perquè la Cers significa molt per Igualada. I estem a només una eliminatòria de poder ser a les semis, a la Final Four. Estem molt il.lusionats i molt contents.

P- I ara el Giovinazzo?

J.CARLES- Doncs espero que es noti la seva classificació, que no estan tant bé com el Lodi però de ben segur que serà complicada sent una eliminatòria que et porta a la Final Four. Ens fa molta il.lusió i l’afrontarem amb moltes ganes.

P- Tot i que són competicions diferents la victòria de dissabte pot ajudar a la Ok LLiga? Veure les Comes ple. Tot son bones sensacions, no?

J.CARLES- Si, crec que si. Crec que la gent va gaudir dissabte. Va patir i molt, però és quan marxes més content no?. Repercutirà en els jugadors seguir que positivament. Per què? Doncs perquè estem vius. Seguim endavant Vam guanyar a un bon equip. I en som conscients. I vam saber lluitar amb aquesta pressió. I això és de les coses que ens faltava aprendre. Espero que ens ho fem nostre. I que cadascú vegi que ell pot. Que tots podem. I hem de fer pinya i estar molt units per tirar-ho endavant.

P- I aquests dies fins que tornin els partits?

J.CARLES- Doncs aquesta primera setmana recuperarem una mica l’equip, perquè portem bastants partits seguits. Hem de recuperar el Ton que no va jugar perquè li feia mal en esprintar. Era massa arriscat. Recuperar el Ton, recuperar el Ferran, a nivell de ritme d’entrenaments perquè en porta molt pocs després de la lesió. I donar una mica de descans a la gent que porta molts minuts i que n’hi ha algún d’ells que té la seva edat i hem de vigilar que no se’ns trenqui. I treballar. Treballar molt. De fet la victòria de dissabte és fruit de la constància i el treball, davant de les dificultats de la tensió que vivim. Estic molt satisfet per l’equip. Pels nanos.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *