EDU 28

El PROINOSA Igualada segueix aprofitant l’aturada de competició de la Ok Lliga per recuperar els jugadors amb problemes físics (és el cas de Ton Baliu) o de ritme d’entrenament  (com Ferran Formatjé que acaba de recuperar-se de la lesió als abductors). L’entrenament d’aquest dimarts ha estat marcat per l’aniversari d’un dels jugadors símbol de l’equip, el davanter Edu Fernandez. L’Edu és un dels valors més destacats que ha donat el planter de les Comes en l’última dècada, continuador de referències de l’hoquei com Gabaldon, Guillen, Llaverola, Montferri, el mateix Busquets o més recentment Baliu. Aquell Edu que va estrenar la seva condició de sènior compartint atac amb Guillen i Cabestany i que ja ha arribat ja als 28, l’edat de la maduració professional. La realitat , de tota manera, és que l’Edu ha estar madur ja des del primer dia d’aquell stage a Andorra en que es va incorporar al primer equip. I s’hi mantingut de manera invariable. Ho demostra per exemple el fet que torna a ser el màxim golejador de l’equip una temporada més. Ha fet 21 gols en 19 partits, el 34% de tots els que porta l’equip i és un dels canoners Top Ten de la LLiga (és 8è d’una classificació que encapçala el davanter del Lleida Seró amb 32 gols)

El pròxim partit on l’Edu tindrà l’oportunitat (i seria molt interessant que ho aconseguís) d’ampliar la seva llista de gols serà a l’Olímpic de Vic, una de les més difícils de tota la competició. Per cert el partit contra els vigatans ja té àrbitres. Seran Valverde i A. Lòpez. L’Igualada HC no ha aconseguit guanyar encara amb aquests col.,legiats a la pista. Amb Lòpez dues derrotes (FCB 6 – IHC 0 i Blanes 8 – IHC 5) i amb Valverde dos empats (Reus 4- IHC 4 i IHC 2 – Lloret 2). En canvi el Vic no ha perdut. Els dos partits que els ha arbritrat Valverde s’han acabat amb victòria a domicili (3 a 6 a Vilanova) i amb empat a casa a 4 contra el Liceo.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *