TOT ESPERANT BALIU

La plantilla del primer equip del PROINOSA Igualada ha fet festa aquest dimecres. Un dia de descans just per agafar embranzida per la feina d’aquest tram final de setmana. Els arlequinats treballaran dijous i divendres amb l’objectiu d’anar carregant la bateria de cara al partit de dimarts que vé al Pavelló Olímpic de Vic, una pista habitualment poc propicia a l’IHC que de tota manera fa dues temporades va aconseguir trencar una sequera que feia 15 anys que durava.

La gran notícia d’aquest dijous serà el més que possible retorn de Ton Baliu a la dinàmica d’equip. De tota manera tot i que Baliu està cada cop millor la realitat és que encara té molesties a l’hora de caminar. No és, per tant segur, però en principi es previst que el del planter participi en l’entrenament amb els seus companys i que pugui estar a punt en el partit contra els vigatans de l’ex-IHC Quim Lòpez, que arribaran a aquest enfrontament després d’haver pres part a la Copa del rei que arrenca precisament aquest dijous a Lloret de Mar.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *