ELECCIONS A L’IGUALADA HC

El 12 d’Abril hi haurà eleccions a la presidència de l’Igualada Hoquei Club. Això en el cas que hi hagi més d’una candidatura perquè sino ja hi hauria nova junta el dia 10 de març. Aquest dijous al vespre la junta directiva actual de l’IHC ha fet una reunió extraordinària amb un únic punt a l’ordre del dia. La convocatòria d’eleccions de manera immediata. L’acord s’ha pres per unanimitat i d’aquesta manera s’ha activat el procés electoral segons fixen els estatuts del club. Aquest divendres es constituirà la Junta Electoral i s’aprovarà el cens. L’1 de març prendra posessió aquesta junta electoral i s’obrirà el termini per presentar candidatures qjue es tancarà el dia 10. En el cas que només se n’hi presenti una, aquesta quedarà oficialment validada com la nova junta directiva de l’Igualada Hoquei Club. En el cas que n’hi hagi més d’una el procés seguirà amb la proclamació de les candidatures de manera oficial, amb la jornada lectoral el 12 d’abril (un dilluns) i amb la proclamació dels resultats el dia 15 d’abril.

Les candidatures hauran de tenir un mínim de 5 persones que hauran d’assignar-se als càrrecs de president, vice-president, secretari, tresorer i vocal. La nova junta dirigirà el club en els pròxims 6 anys, tot i que s’hauran de modificar els estatuts del club per adaptar-los a la nova llei de l’esport de Catalunya que així ho fixa.

La directiva actual del PROINOSA Igualada HC, encapçalada pel president Josep Maria Oller, ha comunicat als jugadors i cos tècnic del primer equip la decisió de convocar eleccions un cop s’ha acabat la sessió d’entrenament. I aquest mateix divendres s’enviarà una carta a tots els socis de l’entitat perquè tinguin la informació directa del procés que tot just s’acaba d’iniciar.

A l’espera, doncs, de notícies sobre candidatures i projectes de cara al futur recollim un resultat de l’IHC de primera catalana, que segueix intractable i s’ha imposat al Congrés per 4 a 1. D’altra banda Liceo i Vilanova jugaran una de les semifinals de la Copa del Rei que es juga a LLoret. El Liceo s’ha imposat per 4 a 2 al Tenerife i els del garraf han golejat als anfitrions per 6 a 1.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *