15 D’ABRIL. ELECCIONS IHC

Aquest divendres han quedat validades oficialment les dues candidatures que participaran a les eleccions a l’IHC. La que la Junta Electoral qualifica de Candidatura número 1 la formen Jordi Torra (que en serà el candidat a la presidència), Josep Maria Masoni, Josep Rubinat, Joan Sebastian i Olga Lopez. La candidatura número 2 té aquests noms: Manel Buron (candidat a la presidència), Meritxell Botet, Xavier Estruch, Francesc Xavier Botet i Rafael Lopez.

A partir d’ara s’obren 20 dies de campanya que les dues llistes aprofitaran per fer arribar el seu missatge. La mevaweb us oferirà un seguit d’entrevistes amb els dos candidats per col.laborar en la difusió dels seus programes i ho farà seguint l’ordre establert per la Junta Electoral del club. A banda d’això la mevaweb estarà oberta a trametre qualsevol comunicació que les candidatures vulguin traslladar. La primera és, per exemple, que la candidatura número 2 ha obert un blog a internet per estar en contacte amb els socis igualadins. L’adreça és la següent: sentimentigualadahc.blogspot.com.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a 15 D’ABRIL. ELECCIONS IHC

  1. jceballosd diu:

    Buron for President!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *