LA BASE A ESCENA

Mentre les candidatures que es presenten a les eleccions de l’Igualada Hoquei Club activen els seus engranatges per informar els socis dels seus programes respectius (la mevaweb us n’anirà informant puntualment), no s’atura l’activitat esportiva. Tot i que el primer equip de l’entitat té descans aquest cap de setmana, si que ha jugat l’equip de Primera Catalana.  I els d’Alexis Castro han tornat a guanyar, 6 a 1 al Masquefa. Amb aquest resultat l’IHC manté el liderat al grup A de la Primera Catalana i per tant les aspiracions de pujar. I és que els igualadins presenten unes xifres impressionants, amb 20 victòries, 1 empat i només 4 derrotes. Amb 139 gols a favor i 81 en contra. Els arlequinats són els màxims golejadors i els segons menys golejats. Unes estadístiques d’autèntic líder.

D’altra banda la base té una jornada realment interessant aquest cap de setmana en la qual hi destaquen els partits que juguen els juvenils i els infantils a partir de 2/4 de 7 a les Comes, en les eliminatòries pels campionats de Catalunya.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *