TORNA EL TON

Ton Baliu torna a una convocatòria. Després de 24 dies de baixa des que el van operar d’una apendicitis l’explosiu jugador igualadí torna a l’equip per intentar ajudar-lo a obtenir un bon resultat davant del Vilafranca. Baliu ha entrenat amb tota nolrmalitat aquesta setmana i no seria descartable que pugués tenir ja minuts en aquest derbi intercomarcal. La resta de convocatòria queda una mica a expenses del campionat de Catalunya júnior que es disputa a Mollerussa i dels altres compromisos del planter. Si és que és segura la presència a la llista del porter del primera catalana Xus Fernandez. El PROINOSA Igualada- Vilafranca començarà a 2/4 de 8 i l’arbitraran Gòmez i Ribó. Per cert aquesta 25ena jornada de la Ok Lliga ja té un resultat definitiu. El Vilanova i el Reus han empatat a 5 al pavelló de les antigues casernes de la capital del Garraf.

Mentrestant segueixen en marxa els campionats de Catalunya tant júnior com infantil (en tots dos casos amb presència igualadina. A Mollerussa els nois de l’IHC no han tingut sort i han perdut contra el FC Barcelona a la pròrroga i per la mínima, 2 a 1, en el partit eliminaòri de quarts de final. Mentrestant a Maçanet els infantls han pagat el fet d’haver de debutar contra el anfitrions amb un 7 a 2 en contra. Aquest dissabte l’IHC jugarà al matí (2/4 de 12) contra el Reus i a la tarda (2/4 de 7) contra el Cornellà.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *