TORNER: VAIG TENIR SORT PERQUE DOS DELS GOLS VAN SER DE REBOT. PERÒ TAMBE COMPTEN NO?

 

Conscients del que tenen entre mans (fase decisiva de la Ok Lliga i Final Four de la Cers) els jugadors del PROINOSA Igualada mantenen de manera inflexible el rumb fixat. Sense cofoismes ni  relaxaments. Després de la importantíssima victòria contra el Vilafranca toca tornar a començar un dilluns més. Tornar a treure els patins i pedalar pensant en el següent rival dels arlequinats, un potent Blanes, que ara mateix té 3 punts més que l’IHC. El partit de dissabte deixa, a banda dels 3 punts, alguns missatges esperançadors. El Ton torna a l’equip i això fa al col.lectiu més fort. I Torner torna al gol. La retrobada va ser a més de les que es recorden. 4 gols.

P- Tot un pòker, Enric.

TORNER- Si bé. Vaig tenir sort perquè dos van ser de rebot però també compten, no?

P- Home. Compten per arribar a aquests 31 punts que l’equip buscava. I que permeten mirar les coses una mica de manera diferent.

TORNER- Si. Ja portem alguns resultats que ens afavoreixen, també perquè ens ho estem guanyant. I dissabte, entre una mica de sort i les ganes que hi vam posar, vam aconseguir els 3 punts i dues victòries consecutives que crec que feia temps que no feiem. I bastant temps sense perdre.

P- I tu cada cop més còmode a la pista i amb els companys. Lògic perquè és la teva primera temporada.

TORNER- Si, això també va com va. Vaig passar també uns dies que estava potser una mica fluix i no podia jugar tants minuts i ara que puc jugar més minuts també em trobo més còmode perquè saps que tens una mica més de temps. I bé… dissabte vaig fer 4 gols però si no n’hagués fet cap també estaria molt content per haver guanyat.

P- Perquè l’important era guanyar. Es va patir però a la fi, victòria.

TORNER- Guanyar era clau i més ara que estem encarrilant aquests resultats positius i cara al pròxim partit ens donarà moral i aviam si podem continuar guanyant.

Aquest ha estat també un cap de setmana especial per la base de l’Igualada Hoquei Club, amb la celebració dels campionats de Catalunya infantils i júniors. En infantils l’IHC va acabar quart en perdre en el partit per la medalla de bronze contra el Noia per 4 a 2. (El torneig se’l van emportar els anfitrions, el Shum Maçanet).

Els júniors es van veure perjudicats pel nou sistema de competició (eliminatòries) i la derrota a la pròrroga per 2 a 1 divendres contra el FC Barcelona, que a la fi en va ser el campió, els va deixar fora de la possibilitat de lluitar pel títol. Al final els igualadins van acabar cinquens.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *