L’EDU LESIONAT

Greu entrebanc pel PROINOSA IHC en aquest tram decisiu de la temporada. El davanter Edu Fernàndez té una fissura a l’escafoide de la mà esquerra i pot arribar a estar unes 4 setmanes de baixa. De tota manera el fet que l’equip jugui la Final Four de la Cers d’aquí a dues setmanes farà que s’analitzi el seu estat poc abans que arrenqui aquesta competició i es valori aleshores la seva recuperació. La lesió se la va fer en una caiguda en el partit contra el Vilafranca i l’abast l’han confirmat aquest dilluns. De segur que el màxim golejador de l’equip no podrà jugar contra el Blanes, Lloret i Cerceda, els 3 pròxims compromisos a la Ok LLiga.

P- Edu, com estàs? Com va anar la jugada?

EDU- Va ser a la primera part, dissabte. Vaig caure dins de l’àrea rival i em vaig fer mal. Vaig anar a la banqueta i a la mitja part em van embenar. Quna vaig tornar a sortir em feia mal i em van tornar a canviar. Pensava que potser era un esquinç. Diumenge em feia molt mal i no podia doblegar el canell. Se’m va inflar. I aquest dilluns al matí he anat a veure el Lluis Cañamares i m’han fet unes radiografies. I s’ha vist que hi havia una fissura a l’escafoides.

P- Quan temps?

EDU- Són 4 setmanes enguixat, però d’aquí a dues setmanes treure’m el guix i mirarem com està. Així hem quedat amb l’Abad i en Cañamares, els metges del club. Jo espero que estigui prou bé com per poder jugar a la Final Four amb un bon embenat.

P- Per què una Final Four és alguna cosa que no et voldries perdre per res del mon.

EDU- Home, segur. Jo seguiré entrenant per estar a punt si puc jugar. I també per estar amb els meus companys. Que vegin que estic amb ells, que estic a punt.

Mentrestant aquests són els resultats d’un cap de setmana intens per la base del club:

Ripollet 3 – IHC Prebenjamí iniciació A 1

IHC Prebenjamí Iniciació B 1 – Mataró 2

Caldes A 2 – IHC Prebenjamí A 1

Sferic 3 –IHC Prebenjamí A 1

Vilanova 0 – IHC Prebenjamí B 3

IHC Benjamí A 7 – Vilassar A 1

Caldes B 6 – IHC Benjamí B 4

IHC Aleví 12 – Sant Just 3

FASE FINAL CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL

IHC 2 – Shum 7

IHC 3 -. Reus 0

IHC 4 –  Cornellà 0

Semifinal  IHC 3 – FC Barcelona 5

Tercer i quart lloc. IHC 2 – Noia 4

Cambrils 3 – IHC Infantil B 8

IHC juvenil B 4 – Ripoll 3

FASE FINAL CAMPIONAT DE CATALUNYA JÚNIOR

FC Barcelona 2 – IHC 1 (pròrroga)

Sitges 6 – IHC 7

5è i 6è lloc. Tordera 6 – IHC 4

L’Espluga 4 – Petromiralles IHC Primera Catalana 5

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *