BALIU: ESTEM AGAFANT EL FIL

 

Jocs i treball físic aquest dimarts en una sessió de preparació dirigida pel preparador Coco Bariles. A l’entrenament hi han participat Joan Doncel i Albert Lòpez. Aquest dimecres els jugadors "s’emportaran la feina" a casa i dijous tornaran a les Comes. Per cert, Ton Baliu ha seguit demostrant que cada cop està millor. És el consol que li queda a una afició que compta els segons que falten perque Edu Fernàndez pugui tornar a l’equip. Si més no una lesió ha substituit l’altra i no s’han produit alhora.

P- Ton, dissabte uns quants minutets. Com et vas trobar?

BALIU- Bé. Vaig sortir en un moment del partit una mica delicat. I com es va poder veure encara em falta ritme no?. Vaig perdre una bola que va suposar un penal de l’Edu, que no ho era. Però ara tenim aquesta setmana, tornem a jugar a casa i intentaré poc a poc anar agafant la forma per ajudar a l’equip.

P- Tenies moltes ganes de tornar. I més ara amb l’absència de l’Edu.

BALIU- Si. Portava 3 setmanes sense jugar i es nota. S’ha de començar entrant poc a poc perque algún cop encara em podria fer mal. Però, vaja, en principi estic bé. Haig de recuperar la forma i ja està.

P- De moment hem d’intentar seguir amb aquests resultats. Ara contra el Blanes que encara serà més difícil.

BALIU- Si, però portem una dinàmica bona, amb 5 o 6 partits sense perdre. Estem començant a agafar el fil. Dissabte ens van fer 5 gols però en vam poder fer 7 cosa que era el nostre deute pendent en altres partits, que ens en feiem i nosaltres no n’aconseguiem fer. I doncs, ara el Blanes, i després dos partits de lliga més i després la final de la Cers que també serà important.

VIATGE A LISBOA

Mentrestant la Penya Equip i Força fa una crida als aficionats a apuntar-se al desplaçament a Lisboa per donar suport a l’equip en la Final Four de la Copa de la Cers. Els detalls del viatge són aquests:

Dia de sortida i hora: Divendres 14 de Maig sobre les 19-20h.
Dia de tornada i hora d’arribada: Dilluns 17 de Maig sobre les 5-6h.
Preu total: 150€
Inclou: Transport, allotjament d’una nit i entrades.


Opció 1: A través del club i ells s’encarreguen de tota l’organització (transport, allotjament i entrades).  Han d’anar-hi mínim 30 persones per fer l’autocar.


Opció 2: A través de club – penya, en el cas de no arribar a les 30 persones, la penya gestionarà el lloguer d’unes furgonetes i el club l’allotjament i les entrades. Aquesta opció només es durà a terme si falla la primera.


La gent interessada haurà de fer una paga i senyal de 30€  durant aquesta setmana a les oficines del club (Ramon o Sílvia) o bé a la penya (Bere). Si s’anul·lés tot, la paga i senyal es retornarà.
Ofertes:
A tots els socis de l’IHC se’ls donarà una samarreta i una bufanda. Els que no ho siguin podran adquirir-ho si volen a bon preu.
*A tots els socis de la penya es descomptarà una quantitat específica a determinar.
*La penya aportarà una quantitat de diners que dependrà dels socis que s’apuntin, que seran descomptats dels 150€ a pagar.
Per qualsevol dubte, aclariment o suggerència: Tel. 938 044 257 (IHC) o bé a info@equipiforca.com

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a BALIU: ESTEM AGAFANT EL FIL

  1. Potser voleu allotjament / hosting gratis en català? Entra-hi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *