NAVARRO: VOLEM FER DOS BONS PARTITS I PENSAR JA EN L’ANY QUE VÉ

 

Un cop confirmada la permanència de manera definitiva els jugadors del PROINOSA Igualada tenen ara 15 dies abans de jugar el següent partit a Sant Sadurní, ja que el cap de setmana entrant es disputa la Final a 6 de la LLiga Europea amb participació entre d’altres del pròxim rival dels arlequinats, el Noia. De tota manera els igualadins mantindran el ritme de treball i aquest mateix dilluns tenen una sessió física. Dimarts faran festa però tornaran a entrenar-se dimecres i dijous. Han passat dos dies des de l’ajustat 4 a 3 contra el Cerceda i els de Joan Carles hauran superat ja la sensació de patiment que van haver de suportar en els instants finals del partit i en canvi en mantindran ben viva una altra: la de la satisfacció per poder deixar de mirar enrere com els resultats els han obligat a fer durant tota la temporada. Més enllà de les errades finals, l’equip va fer un bon partit dirigit una vegada més per un Màgic que va tornar a ser a l’hora Air. Direcció i definició. Tot en un.

P- Marc, si no és patint, no és el nostre estil pel que és veu.

NAVARRO- Si. En la línia de la temporada. El partit va ser bastant el que està sent aquesta temporada. A veure si aconseguim fer bons resultats en els dos partits que queden, acabar ja i començar una temporada nova.

P- El més important era poder sumar els punts que donaven la permanència.

NAVARRO- Si, si. Sembla mentida que haguem de dir això però si. I ara ja podem dir que no hem de patir per baixar. I ara, acabar bé els dos partits que queden, per intentar deixar el club el més amunt possible i quan acabi això pensar ja en la temporada que vé.

P- Dissabte no es va fer un mal partit però al final les errades van estar a punt d’arruinar-ho.

NAVARRO- Si. Ells eren un equip que s’ho jugava tot i van ser bastant durs. Fins al 4 a 1 bé, però al fer el quart suposo que ens vam relaxar. Vam tenir dues errades importants que ens van costar els dos gols i a partir d’això vam haver de patir.

P- Per sort vàreu saber aguantar i no es van repetir males experiències passades?

NAVARRO- Bé… estàvem supercòmodes i és el que et dic, potser baixes una mica els braços de manera inconscient i aleshores t’has de tornar a endollar ràpidament perquè estàven a un punt d’empatar-nos i fer-nos perdre un punt, cosa que no hauria estat just.

P- Queda clar que ets l’home que fas jugar l’equip, però últimament també t’estas especialitzant en ser qui obres els marcadors amb golassos a l’escaire.

NAVARRO-  Bé. Si. Ara porto 3 gols així, més o menys molt semblants. Esperem que això no se’n vagi i la temporada que vé en pugui fer molts més.

PREBENJAMINS SUBCAMPIONS

L’equip prebenjamí iniciació B de l’IHC ha acabat finalment en un extraordinari segon lloc el campionat de Barcelona que s’ha disputat a Santa Perpètua. Al matí, a les semifinals, els igualadins s’havien imposat a l’equip local per 1 a 2. Després, ja a la tarda, la final contra el Setmenat ha estat molt ajustada. El partit ha acabat amb empat a 2 i no s’ha decidit pels vallesans fins a la pròrroga. Els noies i noies igualadins han estat els grans protagonistes del campionat i a la final tots els equips menys els seguidors del Setmenat han animat als arlequinats per seu bon joc. Des d’aquí, per tant, l’enhorabona a la Cristina Riba, Sebastià Corral, Marc Prat, Gerard Riba, Albert Graells, Guiu Balcells i Marc Marsol, amb la direcció tècnica de Joel Montiel des de la banqueta.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *