BALIU: AQUEST ANY PORTO POCS GOLS I VAIG ESTAR MOLT CONTENT DE MARCAR

El partit de dissabte contra el Cerceda no passarà a la història com un dels més destacats de la temporada. La victòria va ser merescuda i molt lluitada i el joc va ser prou bó però si el partit serà recordat per alguna cosa serà per un dels millors gols de la Ok Lliga. El míssil de molt llarga distància que va llençar Ton Baliu en el 3 a 1 que trencava de manera inapelable el marcador.

P- Et vas assenyalar molt content el nom de la samarreta en marcar el gol que obria pas a una victòria que de tota manera a última hora es va haver de patir… si no fos així gairebé no seria l’IHC.

BALIU- Si. Aquest any per culpa de les lesions i per estar jugant poc… porto pocs gols, 3 o 4. De vegades m’ho miro i em sap greu. Dissabte vaig marcar i sempre que marques estàs més content … al final amb el 4 a 1 semblava que estava solucionat i més quan van tirar fora la FD de la nostra desena falta d’equip. Però seguint la tònica de tota la temporada, que no hi ha hagut partit, tret de Massanet o del Giovinazzo, que no haguem patit fins al final. Faltant 3 minuts el que no podem fer és que ens fotin 2 gols seguits… però bé, per sort vam poder aguantar el 4 a 3 que ens dona la permanència matemàtica. I ara queden dos partits i intentarem treure els màxim de punts per intentar pujar en la classificació i sobre tot poder gaudir les 3 setmanes que queden i que ningú es faci mal.

P- I treure conclusions d’aquests minuts de falta de concentració perquè l’any que vé no ens ho podem permetre, no?

BALIU- Si, però és que també va ser una mica estrany. Ens vam posar a aguantar la bola i van ser dues errades casuals al mig del camp i també van tenir l’efectivitat d’enxufar-la. Altres vegades si estas amb més confiança, en millors llocs de la classificació, potser aquestes boles no les perds i enlloc del 4 a 2 fas tu el 5 a 1. Però vaja, aquest any seguim en la mateixa tònica però per sort ja estem salvats i podem estar una mica més tranquils.

P- Deies que no has marcats massa gols però el de dissabte val per tota una temporada.

BALIU- Be…. és com el de l’altre dia. El porters quan xuto s’aparten no?… No, la veritat és que va ser un xut normal i corrent i el porter no l’ha vist o alguna cosa i se la va  mig menjar.

P- Si, si, però era molt lluny i això sempre és espectacular.

BALIU- Si però igualment em van ajudar una mica.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *