SETMANA GRAN DELS PETITS

La plantilla del PROINOSA Igualada torna als entrenaments després de la jornada de descans de que han gaudit els jugadors aquest dimarts. L’equip prepara en la distància el pròxim partit de la Ok LLiga a Sant Sadurní. Mentrestant Edu Fernàndez segueix la seva recuperació.  El davanter igualadí va fent ja el compte enrere, tot i que pensant exclusivament ja en la pròxima temporada: "Em queden 2 setmanes de guix. I suposo que va bé. Paciència i a posar-me en forma per l’any que vé".

Mentrestant Igualada es prepara per viure una setmana gran per la base, amb la celebració aquest 28, 29 i 30 de maig del campionat de Catalunya benjamí a les Comes. Precisament aquest dimecres es farà el sorteig a la seu de la Federació Catalana de Patinatge. El campionat el disputen aquests equips GEiEG A, Ripoll A, Andorra, Cadí, Vendrell A, Reus A, Roda A i el PETROMIRALLES IGUALADA HC A.

El campionat de Catalunya benjamí suposarà un epíleg d’alt nivell a una última jornada de la base plena d’activitat. Els resultats dels equips del club han estat aquests:

CAMPIONAT DE BARCELONA S.PERPÈTUA

S.Perpètua 2 – IHC PRE-BENJAMÍ INICIACIÓ B 3 (Semifinal)

Setmenat 3 – IHC PRE-BENJAMÍ INICIACIÓ B 2 (Pròrroga) (Final)

COPA FEDERACIÓ

Roda 1 – IHC ALEVÍ 8

IHC ALEVÍ 2 – RODA 5

COPA FEDERACIÓ

IHC INFANTIL B 5 – Voltregà 2

Voltregà 2 – IHC INFANTIL B 3

PRIMERA CATALANA

Andorra 3 – PETROMIRALLES IHC 4

TOTGRAF IHC 1 – ALCORCON 3. DERROTA SENSE CONSEQÜÈNCIES

Amb la salvació ja assegurada des de l’última jornada a Sant Sadurní les noies de Jaume Peñafiel van començar el partit sense el màxim de concentració cosa que van aprofitar les madrilenyes per avançar-se en el marcador amb un gol afortunat de Marina Rodriguez arrencant des del darrera de la porteria i aixecant la bola. La Teresa Bernadas va aconseguir desviar la bola amb el casc però tot i això va acabar entrant. Abans del descans les visitants van marcar el 0 a 2. A la segona part les igualadines van sortir amb més intensitat i van aconseguir reduir distàncies. L’empat semblava possible però la igualadina Maria del Moral acabava de trencar el partit fent l’ 1 a 3 definitiu. El pròxim partit de l’IHC femení serà dimarts dia 1 a la pista de l’Sfèric de Terrassa.

TOTGRAF IHC 1 (0/1) Teresa Bernadas, Maria Diez (1), Anna Gil, Ivonne Copoví,  Aida Vera, equip inicial. Clara Ferrer, Elba Garreta, Raquel Bernadas.

ALCORCON 3 (2/1) Laura Hernandez, Maria del Moral (1), Carolina Escobar, Claire Currey (1),Marian Rodriguez (1), equip inicial. Sonia Rodriguez, Elena Sala, Lucia Martinez, Julia de Andres i Marina Curto.

GOLS: 0-1 M. Rodriguez (m 1.54), 0-2 Claire Currey (m 10.10). SEGONA PART. 1-2 Maria Diez (m 1.19), 1-3 Maria del Moral (m 5.19).

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *