ULTIMS PREPARATIUS

Amb el primer equip del PROINOSA Igualada mantenint el ritme de treball tot i que no té partit aquest cap de setmana, el club centra tots els seus esforços a oferir la millor organització possible pel campionat de Catalunya benjamí que es disputarà divendres, dissabte i diumenge amb la participació de 8 equips, entre ells el mateix IHC.

A més el club treballa a més llarg termini. Per exemple en la segona edició del 3X3 que tanca la temporada oficial. Aquest any el torneig es disputarà el dissabte dia 12 i canviarà d’escenari. Deixarà la plaça de cal Font i es jugarà en 3 pistes simultànies al pavelló de les Comes. No serà l’única novetat d’aquest any. Destaca per exemple que en aquesta edició s’hi afegirà la categoria de sense patins, oberta a tots aquells que no sàpiguen patinar però que vulguin participar de la festa. Els equips han d’estar formats per 3 jugadors sense porter i les inscripcions s’han de fer a les oficines del club (les places són limitades). A la mitja part del partit entre el PROINOSA IHC i el Lleida, que tancarà aquesta temporada a la Ok Lliga, es lliuraran els premis del torneig. Després es farà un sopar popular pel qual ja s’ha obert les inscripcions al preu de 8 euros.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a ULTIMS PREPARATIUS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *