L’ÚLTIM ENTRENAMENT

Els jugadors del PROINOSA Igualada han tancat temporada aquest dimarts. Els arlequinats han fet l’última sessió de treball a l’Squash Igualada amb l’absència de Marc Navarro afectat d’angines. Ara els jugadors obren un temps de descans, de treball individual de manteniment, i de recàrrega d’il.lusió per l’inici de la pretemporada ja sota la nova direcció tècnica del primer equip del club, amb Ivan Sanz i Francesc Monclús que substituiran Joan Carles que ha estat l’encarregat de portar l’equip en aquestes 3 últimes temporades. La mevaweb ha preparat una sèrie d’entrevistes amb els tècnics i jugadors que han defensat la samarreta arlequinada aquesta temporada i que us oferirem a partir de la setmana que vé.

Mentrestant Catalunya ha guanyat el seu segon partit a la Copa Amèrica. La selecció s’ha imposat per 4 a 1 a Xile amb gols de Panadero (2) i Titi Roca (2). Sergi Fernàndez ha ocupat la porteria catalana, Llaverola ha estat en aquesta ocasió a la banqueta. En categoria femenina Catalunya ha derrotat Brasil per 3 a 0, amb participació de la jugadora del Totgraf IHC, Maria Diez. Els resultats de la jornada han estat aquest:

CATEGORIA MASCULINA

Brasil 7 – EE.UU 3

Argentina 11 – Sudàfrica 0

Costa Rica 0 – Uruguai 12

CATALUNYA 4 – Xile 1

CATEGORIA FEMENINA

Alemanya 11 – Uruguai 2

Xile 10 – EE.UU 2

Argentina 17 – Sudàfrica 1

CATALUNTA 3 – Brasil 0

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *