REVETLLA DE GOLS

Catalunya guanya i perd a la Copa Amèrica de Vic 2010. La selecció masculina ha derrotat Costa Rica mentre les noies han caigut contra Argentina en el millor partit de tota la jornada. Els de Jordi Camps s’han imposat sense problemes a Costa Rica per 6 gols a 1 (Torra (2), Bancells, Panadero, Ordeig i Gual). Aquest dijous Catalunya s’enfrontarà a l’equador a 2/4 de 10. Per la seva banda les catalanes han protagonitzat el partit més interessant de la jornada contra un les argentines, una de les candidates més fermes a la derrota final. Al final les sudamericanes, més encertades de cara a porta, han gunayat per un clar 0 a 4. Tot i l’ensopegada Catalunya manté intactes les seves opcions de passar a semifinals. Entre les jugadores que ha utilitzat Josep maria Barberà hi ha hagut l’igualadina  Maria Diez.  

 

També hi ha hagut participació igualadina en l’homenatge que s’ha fet a Vic a les seleccions sub-16. La masculina, amb el germà petit dels Bargalló, en Pau,  es va proclamar campiona d’Espanya a la localitat extremenya de Burguillos del Cerro. I la selecció femenina participarà també en el campionat d’Espanya que es farà aquest cap de setmana que vé a Gijon. A la llista hi ha les jugadores del Totgraf IHC Teresa Bernadas i Ivonne Copoví.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *