DEBUT A LES COMES CONTRA L’ALCOI. LES NOIES CONTRA EL VIGO

L’Igualada Hoquei Club començarà la Ok Lliga el 2 d’Octubre a casa contra l’Alcoi.  Després, però, tindrà una sèrie complicada de partits contra el Noia (a l’Ateneu Agrícola), FC Barcelona ( al Palau Blaugrana ) Blanes (a les Comes), Lloret (a la Costa Brava), Vic (a casa), Reus (al Baix Camp) i Liceo (altre cop a les Comes). En les primeres 8 jornades els arlequinats s’hauran enfrontat a tots els candidats principals al títol. Només quedaria fora el Vilanova (amb qui els igualadins tancaran la primera volta en partit que es disputarà a les antigues casernes). La contrapartida és que la segona part de cada volta apareix com a relativament menys complicada que la primera amb partits contra Tenerife (fora), Geieg (casa), Voltregà (f), Vendrell (c) i el ja esmentat Vilanova (f).

Per la seva banda el Fontanellas i Martí IHC femení debutarà a les Comes el 16 d’Octubre contra el Vigo. L’equip presentarà aquest dimarts Joan Antoni Gonzàlez, Pirri, com a nou entrenador.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *