IVAN SANZ: ENS ENFRONTEM A UNA LLIGA DE 26 PARTITS DURÍSSIMS

 

La Ok Lliga 2010-2011 ja té forma definida. Com expliquem abastament en la notícia anterior l’IHC començarà i acabarà la competició a casa. Debutarà contra l’Alcoi i tancarà la lliga contra el Vilanova. Els igualadins afrontaran una lliga amb dues fases diferents. Una primera molt dura fins a la jornada 8 i una segona part una mica menys exigent (veieu el detall del calendari). Per la seva banda el Fontanellas i Martí IHC, que aquest dimarts presenta Joan Antoni Gonzàlez, Pirri, com a nou entrenador,  arrencarà la Ok Lliga femenina també a casa en aquest cas contra el Vigo.

El tècnic de l’Igualada HC, Ivan Sanz,  ha valorat aquest sorteig patint de la premisa que "sempre és difícil valorar un calendari, ja que abans de començar tots els equips són una incògnita. Mai tens la certesa de com està cadascú i fins que no passen unes quantes jornades no és gens fàcil ubicar als diferents equips. De tota manera el que està molt clar és que amb la reducció a 14 equips la lliga s’ha tornat encara més dura si és que és possible i qualsevol rival serà francament difícil. Haurem de treballar molt i bé per anar sumant punts jornada a jornada".

Amb aquest panorama el nou entrenador té molt clar la fòrmula per tirar endavant: És important fer-nos forts a casa. D’aquí que el primer partit davant de l’Alcoi serà molt important, sobre tot tenint en compte que després tenim dues sortides consecutives a dues pistes de les més difícils de la categoria, Noia i Barcelona. sempre és interessant començar bé la temporada, bàsicament perquè donarà tranquil.litat i confiança a l’equip. L’Alcoi és un equip que s’ha reforçat molt bé, amb Toni Pèrez, sens dubte la revelació de la temporada passada i un dels jugadors referents en el futur de la Ok Lliga. també hi ha Cesar Candanedo i Pablo Cancela, dos joves amb molta qualitat, i junt amb la base de les temporades anteriors farà de l’Alcoi un equip molt competitiu que ens posarà les coses molt difícils".

Davant d’això Sanz exposa que l’única fòrmula per afrontar una lliga tant competitiva és el treball constant i concentrat." Ens enfrontem a una lliga de 26 partits duríssims i hem d’estar preparats per treballar fort en cadascun d’ells, respectant però sense tenir por a cap dels nostres rivals. Crec que som un equip que si fem les coses molt bé podem fer front a qualsevol rival, però a la vegada hem de ser molt conscients que qualsevol equip de la Ok Lliga ens exigirà el màxim. El nostte únic objectiu ha de ser arribar sempre al nostre màxim rendiment en cadascún dels partits i treballar dur per a crèxer i pujar el nostre nivell dia a dia. Hem de treballar dur i concentrats des del primer a l’últim dia de la temporada. Hem de ser exigents i cuidar tots els aspectes, ja que tots sabem que en moltes ocasions els partits es decideixen pels petits detalls. Aquest és l’únic camí".

.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *