PIRRI: VINC A TREBALLAR MOLT I FORT

 

Joan Antoni Gonzàlez, més conegut com a Pirri, ja és nou entrenador del Fontanellas i Martí IHC femení. Aquest dimarts s’ha fet la seva presentació davant dels mitjans de comunicació. El president de l’entitat, Manel Buron, li ha donat la benvinguda al club, mentre el directiu responsable de l’equip femení , Salvador Gil, (com apareix a la foto) ha estat l’encarregat de fer-ne la presentació tècnica i ha destacat que de fet estem parlant d’un retorn al club ja que en Pirri ja havia estat entrenador a la base, abans d’incorporar-se a la base del FC Barcelona. Poc després de la presentació oficial, Joan Antoni Gònzàlez ha atés a la mevaweb.

P- Com ha anat el procés que t’ha portat a la banqueta de l’IHC femení?

PIRRI- De fet l’any passat ja m’ho van oferir, però jo tenia problemes al tormell, em van operar i vaig preferir descansar per recuperar.me totalment. Per això he estat tot l’any sense entrenar. Aquest any n’hem tornat a parlar i aquest cop he dit que si.

P- Com veus l’equip?

PIRRI- No el conec gaire encara. Fa un any que no ho seguiexo tant. Algunes jugadores si que les conec d’abans. A més l’hoquei femení el desconeixia més que no pas el masculí. Em fa molta il.lusió perquè crec que es pot treballar molt, es pot treballar molt seriosament. He parlat amb el Manel. Vol fer 2 o 3 fitxatges. I tot plegat per treballar fort. Per començar a preparar un equip pel futur, per crear un grup competitiu.

P- Quins són els teus objectius per aquesta temporada?

PIRRI- L’objectiu és començar a treballar. Tot dependrà dels fitxatges que es puguin fer. ës complicat anar a buscar a algú perquè hi ha equip que van amb un talonari molt fort i contra això no s’hi pot lluitar. Nosaltres volem començar a construir una plantilla forta i que potser en les temporades posteriors pugui ser d’èl.lit, potser fins i tot amb l’ajut d’alguna jugadora que ja ha estat a les Comes.

P- Com veus el sorteig del calendari que es va fer dilluns?

PIRRI- Bé, Començem a casa contra el Vigo, però de fet dependrà dels equips que s’hagin reforçat o no. A l’Ok Lliga femenina hi ha molts moviments i d’un any a l’altre els equips canvien moltíssim. És una mica carroussel, les jugadores donen moltes voltes.

P- Has parlat o penses fer-ho amb els tècnics del primer equip masculí?

PIRRI- Quan vam començar a parlar amb el club ara fa un parell de mesos ja vaig tenir clar que volia parlar amb ells. D’entrada amb el Francesc Monclús. Per parlar del tipus de preparació física que ens convé, Molt de pista perquè els anys que vaig estar a Barcelona vam veure que la de fora la pista no serveix per l’hoquei. I ja hi he parlat i ja m’ha dit que cap problema per col.laborar. I amb l’Ivan, el conec, hem parlat diversos cops. És un tècnic seriós i treballador i no hi haurà cap problema.

Mentrestant aquest dimecres es farà a l’Escola Industrial de Barcelona el sorteig dels equips que participaran en competicions d’àmbit català i per tant de la Primera Nacional catalana on hi jugarà l’Igualada B.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *