DERBI A NACIONAL CATALANA

Aquest dimecres s’ha fet el tercer sorteig de la setmana. El d’aquelles categories que depenen directament de la Federació Catalana de Patinatge. Si més no d’algunes d’elles, entre les quals la Nacional Catalana en la que hi figurarà l’Igualada B després de l’ascens assolit la temporada passada de manera brillant. Doncs bé, la sort ha volgut que el primer partit dels arlequinats a la nova categoria sigui tot un derbi. El 29 de setembre l’IHC visitarà la pista del Capellades. Després l’Igualada rebrà un altre ascendit el Palafrugell, visitarà la pista del Tona, i tindrà dos visitants il.lustres a les Comes, el GEiEG i el FC Barcelona. Aquests són els enfrontaments que marquen l’arrencada de la competició, les 5 pirmeres jornades de la Nacional Catalana. Els d’Alexis Castro tancaran la primera volta a casa contra l’Arenys de Munt, cosa que vol dir que jugaran l’últim partit de lliga com a visitants en aquesta històrica pista maresmenca. Altres jornades destacades són la 10ena (28 de Novembre) quan l’Igualada s’enfrontarà amb un ex-Ok Lliga com el Sitges a Pins Bens o la 12 (19 de desembre) quan visitarà les Comes un altre equip que fa dues temporades jugava a la màxima competició estatal, el Mataró. Si voleu consultar el calendari complet ho poder en aquest link:
http://www.fecapa.com:9080/eCompeticio/PartitAction.do;jsessionid=F59D8EBB87505DBE805BEA0C0177549A?action=flushReport3&d-16544-p=&d-16544-s=&d-16544-o=&territorial=1&temporada=5&modalitat=1&fase=0&categoria=0&entitat=0&competicio=0&jornada=0&data=&datajocdes=&datajocfins=&nom=&finalitzada=&urltornar=http://www.fecapa.cat/hoquei_patins/index.asp

Un cop allà haureu de seleccionar categoria i grup. La dificultat queda compensada perquè també hi podreu consultar les altres categories que s’han sortejat. A grans trets aquests han estat els rivals dels equips igualadins.

JÚNIORS A : SHUM –IHC  (12/9/2010)

JUVENILS   : IHC A – VILANOVA (12/9/2010 , IHC B– SANT CUGAT (25/9/2010), IHC C – RODA (25/9/2010)

INFANTILS: IHC A – CERDANYOLA (25/9/2010), MONTBUI- IHC B (25/9/2010)

ALEVINS: MONTBUI – IHC (26/9/2010)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *