GREU LESIÓ DE TORNER

El davanter de l’Igualada Hoquei Club, Enric Torner, estarà de baixa un mínim de 6 setmanes arran de l’accident de circulació que ha tingut aquest dimecres al migdia a Barcelona. El jugador arlequinat té un esquinç al lligament extern del genoll i també del tormell esquerre, a banda de diverses contusions. Lluis Cañamares, metge del club, que li ha fet una revisió a Igualada ha explicat que el dubte és "si pot estar afectat també el lligament creuat anterior del genoll. No hi ha vessament i això és un bon senyal però molts pocs cops hi ha lesió a l’exterior sense afectar l’anterior. Per això li farem una ecografia segurament a inicis de la setmana entrant". Si el lligament anterior té també un esquinç no hi hauria variació en el temps de baixa (es mantindrien les 6 setmanes) , però "si està trencat les setmanes es converteixen en mesos, 6 mesos sense jugar. Per situar-nos la lesió podria ser molt semblant a la que va tenir en el seu dia Joan Ayats". De moment l’Enric portarà un guix per immobilitzar la zona, "li serà analgèsic i també antiinflamatori. Dilluns veurem com està i si ja podem fer la ressonància per acabar de confirmar el diagnòstic".

La baixa de Torner arriba en un moment de bon joc de l’equip i serà un maldecap important per Ivan Sanz en una temporada amb una plantilla curta d’efectius. D’entrada ja no jugarà aquest dijous el partit amistós contra el Vilanova (2/4 de 9 a les antigues Casernes). Sanz ha convocat per aquest partit  Joan Raja i Xus Fernàndez de l’equip de Nacional Catalana.

.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *