VILANOVA 2 – IGUALADA HC 4. LA SETENA DEDICADA A l’ENRIC

L’Igualada H.C ha reaccionat amb caràcter a l’absència per lesió d’Enric Torner (que ha seguit el partit amb la cama enguixada). Els igualadins han superat en un gran partit al Vilanova i han mantingut d’aquesta manera la seva imbatibilitat en els partits de pretemporada (7 de 7). De fet els dos equips han fet un bon joc, amb un ritme alt i bones accions de contratac. A grans trets ha estat semblant al que es va jugar ara fa una setmana a les Comes amb la diferència que l’IHC no ha hagut de remuntar. Els arlequinats, que semblen instal.lats definitivament en una línia ascendent, han controlat el marcador en tot moment i han arribat a dominar amb un clar 1 a 4.

Els de Sanz s’han avançat força d’hora, amb un gol de l’Edu al minut 5. El capità de l’IHC ha baixat en una contra, ha entrat a l’àrea pel centre, ha regatejat al porter i ha marcat pel primer pal. El mateix Edu podria haver ampliat la diferència 5 minuts més tard amb un penal que no ha pogut transformar. En canvi els locals si que n’han aprofitat un per empatar. De tota manera els igualadins no semblaven disposats a deixar-se escapar el control del partit i només 1 minut després Navarro ha fet l’1 a 2 amb que ha acabat la primera meitat. Un gol de murri del Màgic que ha aprofitat una jugada ràpida del ton després que la bola hagués sortit fora de la pista per rematar a la xarxa des del segon pal.

El marcador s’ha mantingut invariable a la segona part, durant molta estona. No ha estat fins al minut 10 quan l’IHC ha trencat definitivament el partit. Pelicano ha marcat de xut directe un servei de FD per acumulació de 10 faltes (els vilanovins han arribat a 14, l’IHC s’ha plantat a les 9). 7 minuts més tard l’Edu ha rematgat la feina rematant al segon pal una assistència del mateix Pelicano. La bola ha tocat al travesser abans de certificar un dels millors gols de la nit. La victòria ja no s’ha escapat tot i que l’ex-IHC Creus ha aconseguit reduir diferències rematant a boca de gol des del pal llarg. A falta d’1 minut el Vilanova podria haver ajustat una mica més el resultat amb un penal que Gil ha enviat al ferro. El partit ha acabat amb el 2 a 4 dedicat a l’Enric Torner. Ara als arlequinats només els queda un partit amistós abans de començar la Ok LLiga, que hauran de jugar pràcticament sense massa temps de descansar. Serà dissabte a les 8 del vespre al pavelló del vendrell d’un altre ex-IHC, Guillem Cabestany. Després ja els esperarà l’Alcoi i l’inici de la competició oficial.

VILANOVA: 2 (1/1) Gil, Rocasalbas, Galan, Ferrer i Bartrés, equip inicial. Creus (1), Roca (1) i Gil.

IGUALADA HC 4 (2/2) Llaverola, Baliu, Navarro (1), Formatjé i Edu (2), equip inicial. Pelicano (1). Raja i Xus.

GOLS: 0-1 Edu (m 5.16), 1-1 Roca penal (m 17.48), 1-2 Navarro (m 18.51). SEGONA PART. 1-3 Pelicano FD (m 9.40), 1-4 Edu (m 17.02), 2-4 Creus (m 23.05).

INCIDÈNCIES: Enric Torner ha assistit al partit amb la cama enguixada després del seu accident d’ahir. Molt probablement aquest divendres li podran fer l’ecografia que aclarirà si té el lligament creuat intern del genoll afectat i permetrà aclarir si la seva baixa és per 6 setmanes o per si 6 mesos. A la grada hi ha hagut representació de la directiva de l’IHC encapçalada pel seu president, Manel Buron, i també alguns aficionats igualadins. Els àrbitres han estat Delfa i Viñals.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *