I.SANZ: ARRIBEM BÉ A LA LLIGA PERÒ HEM D’ESTAR PREPARATS PER PATIR

 

L’Igualada HC ha tancat el cap de setmana de la Fira amb la satisfacció per la bona imatge que segueix donant el primer equip (l’última demostració va ser a la pista del Vendrell). La confiança que transmet l’equip s’ha evidenciat en les converses dels seguidors que s’han atançat a l’stand de l’IHC . Tothom té ganes que arrenqui una lliga que, vist el resultat de la Supercopa i la victòria inesperada del Vic, es presenta més interessant que mai. L’home que ha de posar les notes a l’equip després d’un mes i mig de treball és el tècnic asturià, Ivan Sanz.

P- Acabem amb un fantàstic 8 de 8, que ja és història. Parlem de l’últim. Com vas veure l’equip al Vendrell?

I.SANZ- Va ser un partit bastant complet. Vam ser bastant sòlids. Durant tot el partit vam fer una defensa realment bona i només vam tenir alguns desajustos al final de la primera meitat. En atac ens va faltar una mica de claredat per finalitzar les jugades, però penso que vam treballar força bé. El punt en el que vam estar pitjor va ser en els contratacs. Ho ho vam saber resoldre bé i això ens va impedir de poder sentenciar el partit. A més ens va fer perdre algunes boles molt perilloses que li van donar opcions al Vendrell de fer-nos mal. De fet així va arribar el seu gol. Crec que vam controlar bé el partit, tret d’uns minuts a la segona part en els quals el Vendrell ens va apretar bastant i en els quals el Jaumet va estar esplèndit i va evitar que ens marquèssin algun gol…. És la sort de tenir un dels millors porters delmon. En definitiva una bona prova, en la qual el rival ens va posar les coses molt difícils.

P- Com valores la pretemporada que ja s’acaba?

I.SANZ- Bé. Molt positiva. Crec que hem treballat francament bé i hem assolit els objectius marcats. L’equip ha anat creixent setmana a setmana, arribant poc a poc a la forma i assimilant els conceptes dels models de joc. Sense cap mena de dubte em quedo amb l’actitud excepcional dels jugadors, el seu nivell de compromís i exigència ha estat insuperable. aquest és el camí. L’única nota negativa, molt negativa, ha estat la lesió de l’Enric.

P- Com arribem a l’inici de la Ok Lliga, Ivan?

I.SANZ- Crec que hi arribem bé, tenint en compte que és el primer partit. Això acaba de començar i queda un llarg camí per recòrrer. Per ser el primer partit hi arribem bé tot i que encara estem molt lluny del nivell que aquest equip pot arribar a tenir. S’ha de seguir treballant i millorant a cada setmana. No podem deixar de crèixer.

P- Ens toca començar contra un rival, que aquestes últimes temporades no se’ns dona massa bñe a les Comes (de 4 partits n’ha guanyat 2). Que ens saps de l’Alcòdiam?

I.SANZ- L’Alcoi és un equip que s’ha renovat molt aquest any. Ha incorporat jugadors joves de gran qualitat: Toni Pèrez, Pablo Cancela, manel Garcia i Cesar Candanedo, que junt amb els jugadors amb experiència que continuen el converteixen en un bloc complicat. És un equip bastant ràpid, i la seva juventut i qualitat li donarà desvergonya al seu joc. Segur que vé amb molta il.lusió i segur que lluitaran els 50 minuts al màxim. Si volem superar-les haurem de treballar molt dur els 50 minuts, molt concentrats i amb molta paciència. Hem d’estar preparats per patir.

P- Parlaves d’unica nota negativa, la lesió de l’Enric. Com us ho fareu per substitur-lo?

I.SANZ- És una baixa molt significativa. En primer lloc per la seva qualitat. L’enric té uan sèrie de qualitat que no té la resta de l’equip, i sens dubte ens aportava coses diferents que ara no tindrem. A més sortíem amb una plantilla molt curta i un contratemps així és un gran problema ja que ara ens quedem curts d’efectius. Como el suplirem? En primer lloc els altres 6 jugadors de la primera plantilla i el cos tècnic haurem de fer un sobresforç per suplir la seva baixa. haurem de donar un plus per compensar la baixa de l’Enric. En segon lloc els jugadors del segon equip han d’estar preparats i treballar dur per ajudar (que ja ho estan fent) han d’estar compromesos i preparats per ajudar quan se’ls demani. Però no és just carregar-los aquesta responsabilitat. Estan treballant molt bé i estem contents amb ells, però han d’anar creixent poc a poc i encara no estan preparats per assumir grans responsabilitats. En últim lloc i en funció de com quedi tot, ens haurem de plantejar la necessitat d’incorporar algún jugador que ens pugui ajudar. De moment és qüestió de valorar bé les coses.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *