VENDRELL 1 – IGUALADA HC 2. 8 DE 8

L’Igualada HC ha tancat una pretemporada per emmarcar amb el que seria un castell impossible: el 8 de 8. Els igualadins han fet amb el Vendrell igual que abans havien fet amb rivals com el Vic, el Vilanova, el Geieg o el Lloret. Guanyar. Amb autoritat. Adaptant-se sempre a les característiques de cada partit. Quan ha estat possible amb un joc vertical i atractiu. Quan ha calgut, com avui, amb sobrietat i paciència. I és que el partit contra el Vendrell ha estat molt trabat, amb posessions llargues, i no massa oportunitats. Hi ha ajudat la variant tàctica que ha introduit Guillem Cabestany, l’ex-jugador igualadí ara tècnic vendrellen: una defensa zonal sobre el quadre que ha dificultat el joc ofensiu arlequinat. També el desgast acumulat després d’haver jugat 2 partits en 48 hores.

L’IHC ha fet front a tots aquests condicionants amb ofici i ha sentenciat el partit ja a la primera meitat. Primer (m 12) amb una associació de murris, Ton i Navarro, que han tret d’or d’un sevei de falta. Baliu l’ha fet arribar ràpida cap a Navarro que era a la frontal de l’àrea i el Màgic l’ha clavat a la xarxa. 3 minuts més tard el capità, Edu Fernàndez, ha fet jugada per la tanca, ha retallat cap a dins, se n’ha anat del porter i ha marcat el 0 a 2. La primera meitat s’ha acabat amb un altre zero en el sarró del gran Llaverola. I podria haver estat tot un partit de zero, perquè el resultat s’ha mantingut invariable durant 30 minuts, especialment gràcies a les extraordinàries aturades del Jaumet. Però a falta de 5 minuts els locals han aprofitat una bola perduda per l’IHC per muntar una contra d’1 contra porter que ha aprofitat Christian per establir l’ 1 a 2 definitiu. Amb aquesta vuitena victòria consecutiva l’Igualada acaba la pretemporada imbatut. Són 8 victòries agraides i agradables però que no comporten cap punt. Si una bona dinàmica. Si una injecció de moral i convenciment. Però de punt ni un. Els punts començen a estar en joc dissabte que vé contra l’Alcoi. Allà dinàmica, sensacions i imbatibilitat si que s’hauran de posar al servei del més desitjat: els punts.

VENDRELL 1 (0/1) Grau, Ruiz, Pena, Cristian (1), Garcia, equip inicial. Julivert, Borja F, Esteve, Salvador (ps)

IGUALADA HC 2 (2/0) Llaverola, Baliu, Pelicano, Navarro (1), Edu (1), equip inicial. Formatjé, Raja. Rojas.

GOLS: 0-1 Navarro (m 12), 0-2 Edu (m 15). SEGONA PART. 1-2 Cristian (m 20).

INCIDÈNCIES: Un sol àrbitreLopez Vega. cap dels dos equips ha arribat a les 10 faltes (6 el Vendrell, 8 l’IHC). A la grada el president del club, Manel Buron, i també un Enric Torner tranquil.litzat pel resultat de l’ecografia que ha confirmat que "només" s’estarà 2 mesos de baixa i no els 6 que podrien haver estat. A la banqueta el prometedor porter juvenil Marc Rojas en la seva primera convocatòria amb el primer equip

DEBUT I VICTÒRIA

D’aquesta manera tant satisfactòria ha començat l’IHC B el seu camí per la Nacional Catalana que s’ha estrenat aquest dissabte. A més la victòria ha estat a domicili, 3 a 5, i en tot un derbi, davant el Capellades que entrena l’ex-Dream Team, Francesc Fernàndez.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *