PRECAUCIÓ AMB PELICANO

Com si els mals de cap no puguessin venir sols, a la baixa d’Enric Torner s’ha afegit aquest dilluns una certa preocupació per un altre dels davanters de l’equip. Raül Pelicano ha hagut d’acabar l’entrenament abans d’hora amb problemes als abductors, molesties que de fet el de Lloret arrossega en menor o major grau des de l’inici de la pretemporada. En principi ha estat una mesura de precaució i , si no hi ha entrebancs, aquest dimarts es podrà entrenar amb els seus companys. Més enllà de la preocupació pel Raül l’entrenament ha estat de bon nivell. L’atenció s’ha centrat encara de manera exclusiva en millorar aspectes del joc propi, més endavant durant la setmana s’analitzarà el joc dels rivals i es mirarà la manera de neutralitzar-lo.

4 VICTÒRIES I UNA FIRA

Aquest ha estat un cap de setmana de plena activitat, dins i fora de la pista. A la pista amb l’inici de competició de diversos equips del club. A fora amb el contacte que el club ha pogut establir amb l’afició en l’stand obert a la Fira d’Igualada on s’hi venien alguns dels elements de merchandasing de l’IHC.

Pel que fa a la base sort diversa pels equips de l’IHC. L’infantil B va guanyar amb molta autoritat al Montbui en un dels derbis comarcals de la jornada, en canvi l’A va deixar escapar una victòria empatant a casa amb el CErdanyola. En categoria juvenil la creu va ser pel B que va ensopegar a casa amb l’Alpicat. El C es va imposar per la mínima al Roda i l’A va obtenir una meritòria victòria a la pista del sempre complicat Voltregà. Per la seva banda l’equip júnior va ensopegar a la sempre complicada pista del GEiEG de Girona.

Tal com ja vam informar aquest cap de setmana també va entrar en competició l’equip del Nacional Catalana que va jugar a la pista del Capellades. Els arlequinats van dominar clarament el partit en la primera part però a la segona el Capellades els va posar en moltes dificultats. De tota manera els homes de Alexis Castro van saber aguantar l’avantatge en el marcador fins el final.

 

RESULTATS

 

MONTBUI 1 – IHC INFANTIL B 7 (J.M Sancho, Roger Torra, César Vives, Ferran Sala, Pau Torra, Àngel Castells)

 

IHC INFANTIL A 4 – CERDANYOLA 4 (Cesc Figuerola, Adrià Rodriguez, Martí Dalmases, Jordi Basols, Arnau Figuerola, Ferran Molet, Juan Manuel Blanco)

 

INC JUVENIL C 6 – RODA 5 (Fran Rodriguez, Jem Pol Abad, Albert Torra, Gerard Mernissi, Fran Domènech, Marcel Monclús, Eric Vives)

 

FINCA NOVA IHC JUVENIL B 1 – ALPICAT 2 (Joel Sebastian, Edgar Peralta, Enric martí, Francesc Rubinat Fontanellas, Jordi Masoni, Marc Baldayo)

 

VOLTREGÀ 3 – IHC JUVENIL A 7 (Marc Rojas, Albert Torra, Jordi Miranda, Oriol Garrido, Aleix Vera, David Carles)

 

GEiEG 6 – IHC JUNIOR 4 (Marc Rojas, Albert Vidal, Nil garreta, Abraham Alonso, Albert Torra, Jordi Miranda, Oriol Garrido, Aleix Vera, David Carles, Isaac Larios)

 

CAPELLADES 3 – IHC NACIONAL CATALANA 5 ( Xus Fernàndez, Joan Muntané, Fran Sabater, Nil Garreta, Albert Torra, Nestor Ramirez, Albert Soler, Joan Doncel, Aleix Vera, Albert Lòpez)

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *