PELICANO, ENCARA NO

Quan dissabte en els minuts finals del partit contra el Blanes, Pelicano, que ja havia firmat el hat-trick, se n’anava per terra en una topada amb un jugador rival, pocs podien sospitar que passaria tanta factura a l’equip de cara al partit de dissabte a Lloret. I és que el davanter tampoc no s’ha pogut entrenar aquest dijous i després de tota una setmana de baixa té molt difícil de poder ser al municipal de Lloret. El mateix jugador ha explicat a la mevaweb que tot s’haurà de decidir a l’últim moment: "Dissabte veurem just abans del partit si estic bé o no".

En el cas que finalment no pugui jugar Ivan Sanz es quedarà com a sèniors només amb el 5 inicial. Per tant aquest cop tindrà encara més trascendència l’ajut dels jugadors de l’Igualada B que entren a la llista de convocats. En aquest cas són Jordi Casanovas, Joan Raja, Joan Muntané i Albert Lòpez que poden ser necessaris per afrontar un partit contra un equip veterà i amb ofici que arriba al partit sense baixes i al complet. Això fa més difícil l’intent de treure un bon resultat a la Costa Brava tot i que aquesta dificultat no rebaixarà ni les ganes ni l’esforç dels arlequinats que han completat una altra setmana a màxima intensitat.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *