ESPIA I (SI ES RECUPERA A TEMPS) GOLEJADOR

Ha estat el protagonista de la setmana. I aquest cop no pels seus gols. L’estat de Pelicano ha estat pregunta obligada dia rere dia després de la caiguda contra el Blanes que l’ha deixat sense poder participar en cap entrenament amb els seus companys. El de Lloret serà dubte fins pocs minuts abans del partit contra el seu ex-equip. En l’escalfament farà una prova de com està i es decidirà si s’acaba equipant o no pel Lloret-IHC de la cinquena jornada de la Ok Lliga (que ja té per un resultat definitiu: Reus 5 – Alcoli 3). Però al marge de la lesió el Raül era també l’home més buscat pel coneixement que en té del rival i de la pista on s’ha de jugar el partit. A l’espera de saber si podrà fer de golejador (com tothom espera) de moment Pelicano ha fet d’espia per la mevaweb.

P- Abans de centrar-nos en el rival, com estàs Raül?

PELICANO- Millor. Encara em molesta uan mica però tinc l’esperança de poder jugar. Farem una prova abans de començar el partit i veurem. Només jugaré si estic al 100 per 100 i puc ajudar als companys. I si és així, l’última paraula la tindrà el mister.

P- Tret de la lesió content de com t’estant sortint les coses.

PELICANO- Si. Molt bé. Estem on volíem. Em trobo bé a la pista. Tots estem contents i disfrutem jugant.

P- Bé, Raül, posem.nos el vestit d’espia. Com és la pista de Lloret?

PELICANO- Bé, com a pista en si no és difícil. No hi ha molt públic i no fa massa pressió. No és molt sorollós. Però l’equip si que és perillós. Són veterans, sabem en el que es fan i necessiten els punts.

P- I com juguen?

PELICANO- Bé. Una mica conservador. Sempre amb el 2 i 2. Dos jugadors al darrera i dos molt al davant. Amb força diagonals i xuts exteriors. I en defensa tancats i forts. Tenen ofici.

P- I com els hem de jugar nosaltres?

PELICANO- En atac hem de jugar el nostre joc. I tenir paciència. I aprofitar les oportunitats més clares. I en defensa tapar molt les penjadetes de bola que acaben donant segones opcions que poden ser perilloses. Serà un partit interessant. Tinc moltes ganes de jugar-lo perquè és el poble on he nascut, el club on vaig crèixer i m’agradria molt jugar-lo.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *